Skip to content

Tivolistraat 4

5017 HP Tilburg

Verhuurd

Prijs op aanvraag

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Tilburg Tivolistraat 4

TIVOLISTRAAT 4-6 (5017 HP) TILBURG

The Qlubhouse!
Bruisend ‘clubhuis’ voor creatieve, frisse ondernemers!

Een plek waar innovatieve ondernemers elkaar in een bruisende omgeving versterken, dit is het credo van het nieuwste concept in Tilburg, The Qlubhouse! Het concept past naadloos bij de ambities van het Veemarktkwartier, het creatieve cluster in wording rond de Heuvelse kerk. In ‘The Qlubhouse’ is de ambitie dat jonge ondernemers zich om elkaar heen verzamelen. Dat kan gaan om advocaten, accountants maar ook om tekstschrijvers, videomakers en websitebouwers bijvoorbeeld. Daarnaast is er de ambitie startups de kans te bieden en zich verder te ontwikkelen.

Ofwel ontwikkelen en elkaar ondersteunen!

LIGGING
Volledig geoutilleerde kantoorruimte op toplocatie. Het object is gelegen nabij een van de drie kantorenlocaties van Tilburg, de Spoorlaan. De Spoorlaan is de belangrijkste weg op het gebied van dienstverlening van het centrum van Tilburg. De Spoorlaan vormt de verbindingsader tussen de Ringbaan-West, het centrum van Tilburg, het centraal station en de Ringbaan-Oost en is zodoende uitermate goed ontsloten en bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met het eigen vervoer. Op circa 500 meter van het centraal station en vlakbij het kernwinkelapparaat van Tilburg en de volop in ontwikkeling zijnde Spoorzone. Directe belendingen bestaan voornamelijk uit woonbestemmingen en kantoren. De te verhuren kantoorruimtes zijn gesitueerd op de begane grond, eerste verdieping of tweede verdieping (wisselend aanbod). Elke bouwlaag afzonderlijk is voorzien van alle benodigde voorzieningen.

DOELGROEP
Het object beschikt over de bestemming ‘Centrum-Binnenstad’ en voorziet in een groot aantal uiteenlopende functies.
– kantoren;
– dienstverlening;
– detailhandel;
– combinatie van bovengenoemde functies.

OPPERVLAKTEN
Circa 800 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond, eerste en tweede verdieping.

Te huur vanaf circa 30 m²!

PARKEREN
Betaald parkeren in de direct omgeving mogelijk op parkeerterrein, in de woonomgeving of in de nabijgelegen Tivoli parkeergarage.

VOORZIENINGEN
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen; ; gas, water, elektra, internet en sanitaire voorzieningen.

Huurders kunnen tevens gebruik maken van de gemeenschappelijke ruimtes in Qlubhouse (bar met zitjes t.b.v. afspraken of flexwerkplekken). Tevens kunnen huurders tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de Qlubhouse faciliteiten zoals vergaderruimte, lunchen en drinken.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
Er wordt een pakket leveringen en diensten aangeboden, waaronder gas, water en elektra als overige leveringen en diensten.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden, op korte termijn.

HUURPERIODE
De huurperiode is bespreekbaar, doch minimaal één jaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventueel bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

  • 800 m2
  • 5.131 m2

Kenmerken Tivolistraat 4

Overdracht

StatusVerhuurd
PrijsPrijs op aanvraag
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte800 m2
Perceeloppervlakte5.131 m2
Oppervlakte kantoorruimte800 m2

Parkeergelegenheid

Overdekt parkerenOp eigen terrein
Onoverdekt parkerenOp eigen terrein

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1935
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf13 m2
Aantal lagen3

Ligging Tivolistraat 4