Ga naar inhoud

Ringbaan-Oost 2- 02

5013 CA Tilburg

Beschikbaar

€ 85,- per m2 p.j

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Tilburg Ringbaan-Oost 2- 02

RINGBAAN-OOST 2 – 02 (5013 CA) TILBURG

OBJECT
Bij een verwoestende brand in het voorjaar van 2016 is het toenmalige gebouw van Dolfijn Bowling Tilburg volledig in as gelegd. Na overleg met de eigenaar van het gebouw is besloten om een volledig nieuw gebouw ontwikkeld waarin achter een stijlvolle gevel een groot leisure centrum waarbij bowling een belangrijke rol heeft. Het gebouw wordt onder architectuur gebouwd en is in het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd.

In dit gebouw komen diverse functies samen. In de parkeerkelder is in totaal plaats voor circa 127 auto’s waarvan een gedeelte door de gebruikers kan worden gehuurd. Op de eerste en tweede verdieping zijn de multi-functionele ruimtes gelegen.

LIGGING
De te verhuren bedrijfsruimte is gesitueerd aan de Ringbaan Oost, Tilburg. Het betreft een zéér prominente zichtlocatie. De goede aansluiting op het wegennetwerk en de ringbanen zorgen voor een uitstekende bereikbaarheid.

BIJZONDERHEDEN
Uitermate functioneel en representatief bedrijfs object met volop parkeergelegenheid in de ondergelegen parkeergarage.

BEREIKBAARHEID
Goede bereikbaarheid met auto middels de ringbanen (Tilburg-Waalwijk-Den Bosch-Eindhoven-Breda) en de noordwesttangent die direct aansluit op de A58/A65 (Eindhoven-Breda-Den Bosch). Daarnaast is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer netwerk.

DOELGROEP
Volgens opgave van de gemeente Tilburg is het vigerende bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Groeseind 2017’, en is de grond bestemd voor diverse bedrijven als genoemd in de bijlage Staat van Bedrijfsactiviteiten onder de categorieën tot en met 3.1.

ALGEMEEN
Het object is bijzonder efficiënt ingedeeld waardoor alle meters nuttig te gebruiken zijn.

OPPERVLAKTEN
1e verdieping: Circa 625 m²

KADASTRAAL
Gemeente: Tilburg
Sectie en nummer(s): N, 12392 (gedeeltelijk)

PARKEREN
USP!! Parkeergarage gelegen in de kelder van het gebouw, 127 parkeerplaatsen beschikbaar!!

VOORZIENINGEN
De ruimtes worden opgeleverd voorzien van toiletten en pantry’s. De verdere afwerking kan in overleg met verhuurder worden bepaald. Een unieke gelegenheid om een bedrijfsobject volledig op maat te realiseren.

HUURPRIJS
85,– per m² exclusief servicekosten BTW. , in de huidige casco staat.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, doch is de huurperiode bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD EN GUNNING
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.

  • 625 m2

Kenmerken Ringbaan-Oost 2- 02

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 85,- per m2 p.j
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte625 m2
Oppervlakte kantoorruimte625 m2

Parkeergelegenheid

Geen eigenschappen

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2018
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf625 m2
Aantal lagen1

Ligging Ringbaan-Oost 2- 02

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod