Skip to content

Kraaivenstraat 23-13

5048 AB Tilburg

Verhuurd

€ 990,- p.m

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Tilburg Kraaivenstraat 23-13

Kraaivenstraat 23-13 (5048 AB) Tilburg

LIGGING
De te verhuren kantoorruimte maakt deel uit van een representatief multi tenant onder architectuur gebouwd gebouw, gesitueerd op bedrijventerrein Kraaiven, de Kraaivenstraat. Het betreft een uitstekende zichtlocatie die makkelijk bereikbaar is. De verscheidenheid van bedrijven op dit bedrijventerrein, de goede aansluiting op het wegennetwerk zorgen voor een goede aantrekkingskracht van dit gebouw.

Bedrijventerrein Kraaiven is een van de zeven industrieterreinen van Tilburg. Dit industrieterrein van ruim 200 hectare is vanaf de jaren ’60 in fasen aangelegd en vormt ongeveer een vijfde van het beschikbare oppervlak aan Tilburgse bedrijfsgronden. Het ligt langs de noordrand van de stad, westelijk van Heikant en langs het Wilhelminakanaal. Het geldt als een bovenregionaal industrieterrein; grootschalige handels- en productiebedrijven bepalen het beeld. De circa 150 bedrijven bieden werk aan ruim 7000 mensen. Op Kraaiven zijn onder andere de geur- en smaakstoffenfabrikant IFF, het hoofdkantoor van Fabory (groothandel in bevestigingsmaterialen) en Banner Pharmacaps Europe (farmacie) gevestigd. Daarnaast bevinden zich op Kraaiven o.a. een betonfabriek en een aantal voedings- en genotmiddelenfabrieken (Van de Breggen, Maitre Paul). Aan de Kraaivenstraat en omgeving, langs de A261 richting Waalwijk zijn de afgelopen tien jaar een groot aantal autobedrijven neergestreken waardoor een heuse autoboulevard ontstaan is.

BEREIKBAARHEID
Uitstekend bereikbaar via de Ringbanen, welke op hun beurt perfect aansluiten op de autosnelwegen N261 (Tilburg-Waalwijk), A65 (Tilburg-Den Bosch) en A58 (Tilburg-Breda). Ook met het openbaar vervoer is het bedrijventerrein uitermate goed te bereiken, met een bushalte op circa 100 meter van het terrein.

DOELGROEP
kantoorruimte

ALGEMEEN
Het object heeft een courante en aansprekende moderne architectuur en goed ingedeelde ruimtes.
De beschikbare kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping.

OPPERVLAKTE
Circa 130 m² kantoorruimte.

OPLEVERNIVEAU
– pantry;
– toilet;
– radiatoren, gedeeltelijk in combinatie met airconditioning;
– systeemplafond met armaturen in de kantoorruimte;

PARKEREN
Voor het object is een verhard buitenterrein gelegen waar voldoende parkeergelegenheid aanwezig is, een huurder krijgt 2 eigen parkeerplaatsen toegewezen.

HUURPRIJS
€ 1000,- per maand.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden, per direct beschikbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 30 januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte )kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

  • 130 m2

Kenmerken Kraaivenstraat 23-13

Overdracht

StatusVerhuurd
Prijs€ 990,- p.m
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectKantoorruimte
Totale oppervlakte130 m2
Oppervlakte kantoorruimte130 m2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen2

Bouw

BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2009
Bouwjaar toelichting

Overig

Kantoorruimte in units vanaf130 m2
LocatieBEDRIJVENTERREIN
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging Kraaivenstraat 23-13

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod