Ga naar inhoud

de Schans 6a

9351 AZ Leek

Beschikbaar

€ 20.000,- p.j

  1. Home>
  2. Bedrijfspanden>
  3. Huur Leek de Schans 6a

Te huur:
Een mooie winkelruimte in het geheel vernieuwde overdekte deel van het winkelcentrum “De Liekeblom”; een absolute A-lokatie in het centrum van Leek.

Direct omliggende winkels zijn de bekende formules zoals Bruna, Trekpleister, Phone House, Okay fashion, Humphrey Juwelier, lunchroom Vicini en verschillende plaatselijke ondernemers in de passage. In dit winkelcentrum is de supermarkt Lidl van ruim 2.300 m² gevestigd. Tegenover het winkelcentrum is o.a. gevestigd Heys Schoenmode, Scheerhoorn Bloemen en Joy.

Huurprijs:
De huurprijs is € 20.000,= per jaar exclusief BTW; servicekosten € 1.800,= per jaar exclusief BTW; promotiekosten € 294,96 exclusief BTW.

Parkeren:
Het winkelcentrum heeft uitstekende parkeervoorzieningen op meerdere parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum “De Liekeblom”. Het parkeren is gratis; blauwe zone.

Oppervlakte:
ca. 89,60 m²

Frontbreedte:
ca. 6,22 meter bruto

Opleveringsniveau:
in de huidige staat, thans voorzien van systeemplafond met spots, rolluik, airco, warmtegordijn, cv ketel, alarm, pvc-vloer, mini-kluis, pantry, toilet en magazijn.

Bestemming:
Bestemmingsplan ‘Leek Centrum’ (2013), bestemming ‘Centrum-Kernwinkelgebied’, onder andere geschikt voor detailhandel, ateliers en horeca van categorie 1. Zie voor meer informatie ruimtelijkeplannen.nl. Huurder is zelf verantwoordelijk voor toestemming van het beoogde gebruik.

Aanvaarding: Kan snel, in overleg.
Huurvoorwaarden: Huurovereenkomst conform model ROZ
Huurperiode: In overleg
Verlenging: In overleg
Opzegtermijn: één jaar
Huurbetaling: per maand bij vooruitbetaling
Huurprijs indexering: jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2015=100)
Bankgarantie: ter grootte van drie maanden huur, vermeerderd met de B.T.W.
Bijzonderheden: de winkel deelt na rato mee in de servicekosten van het winkelcentrum en huurder dient lid te worden van de winkeliersvereniging “De Liekeblom”.

De op deze website getoonde informatie is met zorg samengesteld, doch makelaar aanvaardt geen aansprakelijkheid voor onjuistheden in en onvolledigheden van de opgenomen informatie, noch kan aan vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Betreft collegiale verhuur met OC Bedrijfsmakelaars te Groningen.

  • 90 m2

Kenmerken de Schans 6a

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 20.000,- p.j
AanvaardingIn overleg
Servicekosten€ 150,- p.m

Oppervlaktes en inhoud

Soort ObjectWinkelruimte
Totale oppervlakte90 m2
Oppervlakte winkelruimte90 m2

Parkeergelegenheid

Overdekt parkerenUitstekende parkeervoorzieningen op meerdere parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum "De Liekeblom". 2 Uur gratis parkeren in de blauwe zone.
Onoverdekt parkerenUitstekende parkeervoorzieningen op meerdere parkeerplaatsen rondom het winkelcentrum "De Liekeblom". 2 Uur gratis parkeren in de blauwe zone.

Bouw

BouwvormBestaande bouw

Overig

Winkelruimte in units vanaf90 m2
LocatieWINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal lagen1
Onderhoud binnenGoed
Onderhoud buitenGoed

Ligging de Schans 6a

Vergelijkbaar bedrijfsaanbod