Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Goudlaan 7 9646 BJ Veendam

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 499.500,- k.k.

Luxueus, comfortabel en levensloopbestendig wonen. Het kan in deze keurig onderhouden woning aan de Goudlaan. Een groot pluspunt is de heerlijke tuin grenzend aan het water, de riante inpandige verwarmde garage met werkkamer op de verdieping en de 14 zonnepanelen. De woning heeft een slaap- en badkamer op de begane grond en is hierdoor voor meerdere doelgroepen geschikt. De luxe keuken is in 2023 vernieuwd.

De woning is gelegen in de gewilde woonwijk “Zilverpark”. Een gunstige locatie, met zowel het centrum van Veendam als het sport- en leerpark ‘Langeleegte’ op loopafstand gelegen.

Begane grond
De begane grond biedt alle nodige voorzieningen. Via de entree/ hal met meterkast en vide, kom je in de gezellige T-vormige woonkamer met erker en openslaande tuindeuren naar het terras en de fraai aangelegde tuin, zo haal je buiten een beetje naar binnen en andersom. In 2023 is de keuken bij de woonkamer aangetrokken en is een luxe keuken geplaatst met alle benodigde inbouwapparatuur. Via de keuken is de nette bijkeuken bereikbaar, met een afgeschermd gedeelte waar de witgoedaansluitingen zich bevinden. Vanuit de bijkeuken wordt de extra ruime en verwarmde garage bereikt. Op de verdieping van de garage is een ruime werkkamer (‘mancave’) en een CV-ruimte gesitueerd. De begane grond wordt gecompleteerd met een slaapkamer met een eigen badkamer voorzien van douchegelegenheid en een wastafel.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping tref je de overloop met toegang tot de 3 ruime en lichte slaapkamers, een tweede badkamer met ligbad, douche en toilet en bergruimte.

Via de vlizotrap is de zolderberging bereikbaar.

Tuin en omgeving
Houd je ervan om heerlijk bezig te zijn in de tuin? Dan zit je hier goed! De tuin bevindt zich namelijk rondom de woning en gedeeltelijk aan het water, bestaande uit een gazon, zonneterrassen en diverse plantenperkjes en fonteinen. Daarnaast is de achtertuin gelegen op het zuiden, waar je heerlijk kunt genieten van het zonnetje. De auto kun je parkeren in de garage of op de ruime oprit. Deze biedt ruimte voor meerdere auto’s. De woning is gelegen op een mooie locatie en in een kindvriendelijke woonwijk. Alle voorzieningen bevinden zich in de directe nabijheid, zoals het centrum van Veendam, middelbaar onderwijs, sport- en leerpark de Langeleegte en natuur- en recreatiepark Borgerswold. Verder is het treinstation op korte fietsafstand gelegen.

Bijzonderheden:

• energielabel A
• 14 zonnepanelen
• dak-, muur- en vloerisolatie, HR++ glas
• gedeeltelijk vloerverwarming
• aan viswater gesitueerd met eigen steiger
• meerder terrassen en vrijstaande houten berging met overkapping
• 20 minuten reistijd naar Groningen (A7) en 1500 meter van het treinstation
• enkele glas in lood ramen aanwezig
• zonnescherm en screens
• stofzuigsysteem
• alarminstallatie

Aanvaarding in overleg

  • 152 m2
  • 571 m2
  • 4

Kenmerken Goudlaan 7

Overdracht

Koopprijs€ 499.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte571 m2
Woonoppervlakte152 m2
Inhoud738 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1994
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenMuurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Goudlaan 7

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.527

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

45%

20% NL

31%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod