Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Jan van Scorelstraat 16 7944 CZ Meppel

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 350.000,- k.k.

Ken je dat gevoel? Je loopt binnen en denkt: WAUW, dit is ‘m!

Deze verrassende TUSSENWONING heeft alles wat je maar kunt wensen: een moderne badkamer, vier comfortabele slaapkamers en een luxe keuken die meteen in het oog springt. De achtertuin is een waar paradijs, compleet met een stijlvolle overkapping en een rustgevend watertje een tuin waar je heerlijk kunt ontspannen. Licht, ruimte en privacy – deze woning heeft het allemaal!

Begane grond:
Je komt binnen in de praktische bijkeuken, waar de garderobe en de wasmachineaansluiting te vinden zijn. Vanuit de tussenhal, waar het toilet en de meterkast zich bevinden, loop je door naar de leefruimte en de leefkeuken. Deze moderne, luxe keuken is volledig uitgerust met o.a. een Quooker, inductiekookplaat, vaatwasser, grote koelkast en heeft een gezellige eethoek aan een lange tafel. De bijkeuken, hal en keuken zijn voorzien van een lichte, moderne gietvloer, terwijl de woonkamer een warme eikenhouten vloer heeft. Door het vele glas in de achterpui baadt de woonkamer in het licht, en vanaf de gezellige zitbank bij het raam kijk je heerlijk uit over de tuin.

Eerste verdieping:
Hier bevinden zich vier slaapkamers, waarvan twee royale kamers, en een moderne badkamer. De grootste slaapkamer beslaat ruim 12 m². De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel met bovenkast, een hoge kast en een designradiator. De gehele verdieping is neutraal afgewerkt en heeft een rustige, neutrale vloerbedekking.

Tweede verdieping:
Op de zolder, die bereikbaar is via een vlizotrap, vind je veel bergruimte, ideaal voor alles wat je netjes wilt opbergen.

Tuin:
De diepe achtertuin, met achterom, ligt op het noorden, maar door de open ligging heb je alsnog volop zonuren. De tuin is creatief en speels ingericht met een waterpartij en vaste plantenbakken. Er is voldoende ruimte om te spelen, en een groot deel van de tuin is bestraat voor gezellige zithoekjes. De sfeervolle overkapping en de plunge pool maken het de perfecte plek om te loungen en te genieten van zonnige dagen. De voortuin is een fijne plek om al vroeg in het jaar te genieten van een kopje koffie of een glaasje wijn in de zon.

Locatie:
Deze woning biedt niet alleen binnen veel, ook de buurt is een grote plus! Koedijkslanden is een moderne wijk in Meppel met veel groen, speelplaatsen en een sterk gemeenschapsgevoel. De wijk ligt dichtbij het centrum en biedt tal van voorzieningen, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten, wat het een ideale woonomgeving maakt voor gezinnen.

Bijzonderheden:

* Slim ingedeelde woning met veel lichtinval
* Ruime woonkamer
* Vier fijne slaapkamers
* Veel bergruimte
* 12 zonnepanelen voor duurzame energie

Meer weten over deze woning?
Ben je op zoek naar een huis met een fijne ligging, dichtbij groen en voorzieningen? Misschien is de Jan van Scorelstraat 16 jouw nieuwe adres. Gelegen in een rustige en groene buurt, maar met alle nodige faciliteiten binnen handbereik, biedt deze woning een prettige woonomgeving. Kom langs en ervaar het zelf tijdens een bezichtiging!

  • 111 m2
  • 177 m2
  • 4

Kenmerken Jan van Scorelstraat 16

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte177 m2
Woonoppervlakte111 m2
Inhoud443 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1977
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jan van Scorelstraat 16

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.025

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

22%

20% NL

37%

20% NL

41%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod