Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Magerhorststraat 30 6825 DL Arnhem

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 270.000,- k.k.

Je zoektocht is voorbij, hier staat jouw nieuwe thuis! Deze hoekwoning met twee slaapkamers ligt in de geliefde wijk Over Het Lange Water. De woning heeft een karaktervolle uitstraling, met mooie details zoals glas-in-lood voordeur en een hout- of kolenkachel. Buiten vind je een fijne tuin met een handige berging. De ligging is perfect, dichtbij het winkelcentrum, scholen, volkstuintjes en uitvalswegen. Ideaal voor starters, kleine gezinnen of senioren.

Woning highlights:
+ Woonoppervlakte: 81 m² 
+ Perceeloppervlakte: 147 m²
+ Berging: 5 m² 
+ Aantal kamers: 3 
+ Dakkapel
+ Tuin op zuidwesten
+ Bouwjaar: 1968
+ Energielabel: D

Indeling:
Begane grond: 
Bij binnenkomst van de woning kom je in de hal, welke toegang biedt tot verschillende ruimtes. Vanuit de hal bereik je het toilet, een praktische bergkast, de meterkast, de trap naar de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. Het toilet is voorzien van een fonteintje en afgewerkt met witbeige plavuizen op de vloer en witte marmeren wandtegels.

De keuken van circa 8 m² is afgescheiden van de woonkamer en heeft witte kasten en een stijlvol grijs aanrechtblad. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap, koelkast, ingebouwde lichtspots en een karakteristieke kraan. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de tuin, en daarnaast is er een bijkeuken van ongeveer 4 m², hier tref je de aansluiting voor de wasmachine en de cv-opstelling aan.

De woonkamer van circa 27 m² is ruim en licht, dankzij de grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. Vanuit de woonkamer heb je eveneens toegang tot de tuin via een deur. Daarnaast wordt er ter overname aangeboden een sfeervolle hout- of kolenkachel, die voor extra warmte zorgt.

Eerste verdieping:
Via de trap in de hal kom je op de eerste verdieping, waar je twee slaapkamers van ongeveer 11 en 12 m² vindt, beide voorzien van een laminaatvloer. Eén van de slaapkamers heeft een wastafel met spiegel. De andere slaapkamer is voorzien van een dakkapel. De badkamer is uitgerust met een douche en een wastafel en heeft een afwerking met witte wand- en vloertegels. Ook bevindt zich op deze verdieping een apart toilet.

Tuin:
In de voortuin ligt een pad dat je naar de voordeur leidt. De tuin is voorzien van een mooie mix van planten en bomen, en het pad is omringd door grijs grind. 

De ruime achtertuin van circa 48 m² is volledig bestraat en ingericht met diverse planten, bloemen en klimop, wat zorgt voor een groene, levendige uitstraling. De tuin is uitgerust met sfeervolle buitenverlichting, zodat je hier ook in de avond kunt genieten. Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich een praktische berging van ongeveer 5 m². Via de zijkant van de tuin is er tevens een handige toegang. De tuin is gelegen op het zuidwesten, wat betekent dat je volop van de zon kunt genieten. Dankzij de zonwering kun je echter ook in de schaduw lekker ontspannen.

Locatie: 
De woning ligt in een groene en rustige woonwijk aan de oostkant van Arnhem, grenzend aan Velp. Je vindt buurtwinkels, scholen, parken, sportfaciliteiten en openbaar vervoer op korte afstand. Het winkelcentrum Presikhaaf en het Presikhaafpark met een educatieve boerderij zijn vlakbij. De uitvalswegen N325, A12 en A348 zijn snel te bereiken, en binnen 10 minuten rijden ben je op het industrieterrein van Duiven, waar je verschillende bouwmarkten en woonwinkels kunt vinden. Ook zijn er volkstuintjes in de buurt te vinden. 

Bereikbaarheid:
+ Treinstation 2,21 km
+ Bushalte 0,06 km
+ Centrum 1,84 km
+ Snelweg afrit 0,61 km
+ Supermarkt 1,23 km
+ Kinderopvang 0,42 km
+ Basisonderwijs 0,57 km
+ Voortgezet Onderwijs 0,71 km

Aanvaarding:
In overleg.

Ben je enthousiast geworden? Neem snel contact met ons op en plan je bezichtiging. We laten je graag alles zien!
 
DISCLAIMER: 
De vermelde afmetingen zijn circa maten. Eventuele afwijkingen tussen de werkelijke en opgegeven circa maten/oppervlakten leiden niet tot enig recht op schadevergoeding. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze specificaties.

  • 81 m2
  • 148 m2
  • 2

Kenmerken Magerhorststraat 30

Overdracht

Vraagprijs€ 270.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte148 m2
Woonoppervlakte81 m2
Inhoud287 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1968
Dak typeZadeldak
IsolatievormenMuurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas, HR glas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Magerhorststraat 30

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

155.699

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

52%

20% NL

25%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod