Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Klaroenlaan 10 5402 PA Uden

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 550.000,- k.k.

Aan rustig hofje gelegen ruime bungalow met inpandige garage, 4 slaapkamers, extra berging en vrij gelegen tuin op het zuidwesten. Deze geschakelde woning ligt op korte afstand van een Jumbo supermarkt, kinderboerderij en het multifunctionele ontmoetingsplein Muzerijk.

De bungalow is in 1972 gebouwd en altijd in de gebruik geweest bij de 1e eigenaar! Er is een totale gebruiksoppervlakte van 170 m², waarvan 26 m² in gebruik is als inpandige garage en aangebouwde berging. De inhoud van de woning is ruim 600 m³ en het perceel is 423 m² groot. De woning is in 1999 voorzien van kunststof kozijnen met HR+ beglazing, exclusief de houten garagedeuren en aluminium voordeur welke in 2010 is vernieuwd (voorzien van HR++ glas). In 1999 zijn ook een 3-tal zonwering vernieuwd bij de woning. Het platte dak is in zijn geheel vervangen in 1990 en daarbij is indertijd ook isolatie aangebracht. Enkele jaren na de bouw zijn reeds de gevels geïsoleerd. De woning wordt verwarmd door middel van een heteluchtverwarmingsketel uit 2001, welke altijd goed is onderhouden. De boiler voor het warme water is in 2021 nog vervangen.

Indeling:
Overdekte entree, ruime hal met toegang tot de leefruimtes, garage en een gang met alle slaapkamers. Rechts van de voordeur is de inpandige garage, welke ook van binnenuit bereikbaar is. In de hal is verder een ruime garderobe en een toiletruimte. Bij binnenkomst in de grote woonkamer van maar liefst 52 m² valt gelijk de grote raampartijen op welke gericht zijn op de tuin. In de woonkamer is een schuifpui naar de tuin en een sfeervolle houthaard. De dichte keuken is nabij de woonkamer gelegen. Dit is een compacte ruimte met een nette keukeninrichting voorzien van losse apparatuur zoals elektrisch fornuis met 4 pitten, afzuigkap, oven en vaatwasser, welke voor koper achterblijven.

De gang vanuit de hal biedt toegang tot maar liefst 4 slaapkamers, een badkamer en technische ruimte. In deze ruimte staat de Brink heteluchtverwarmingsketel en de boiler ten behoeve van het warme water in de woning. De badkamer is in 2000 gerenoveerd en voorzien van douche met zitje en een wastafel. Er zijn 3 slaapkamers aan de voorzijde van de woning gelegen en de grootste slaapkamer ligt aan de tuin zijde. Er is hier ook een schuifpui vanuit deze kamer rechtstreeks naar de tuin.

De tuin is gelegen op het zuidwesten en vrij gelegen. Met een diepte van 18,50 meter een heerlijke tuin. Aan de achterzijde van de woning is een berging aangebouwd, ideaal voor het tuingereedschap. Ook is de tuin achterom bereikbaar.

WILT U GRAAG GELIJKVLOERS WONEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE? MAAK DAN EEN AFSPRAAK VOOR EEN BEZICHTIGING.

  • 144 m2
  • 423 m2
  • 4

Kenmerken Klaroenlaan 10

Overdracht

Vraagprijs€ 550.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte423 m2
Woonoppervlakte144 m2
Inhoud601 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas, HR glas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Klaroenlaan 10

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

31%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod