Ga naar inhoud

Te koop: appartement Morgenstarstraat 49 1544 CN Zaandijk

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 275.000,- k.k.

De gouden tip! Of je nu op zoek bent naar een gelijkvloers appartement, samen gaat wonen of voor jezelf op zoek bent naar een fijn thuis, dan is dit het juiste adres.

In Zaandijk, aan de Morgenstarstraat, bieden we dit fijne driekamerappartement met balkon op het westen te koop aan. De huidige eigenaar is gaan samenwonen, dus de bank en enkele andere spullen zijn al verhuisd. Maar dat betekent ook dat je al snel de sleutel kan ontvangen! Er is een lift, dus trappenlopen hoeft niet en het appartement heeft een hele ruime berging op de begane grond.

Een van de pluspunten is de ligging op korte afstand van de bushalte en het treinstation. Dit zorgt voor goede verbindingen met Zaandam, Amsterdam en in de richting van Uitgeest. Met de fiets zijn de supermarkt, bakker, diverse restaurants en de sportclub in no-time te bereiken. Ga je met de auto op pad? Diverse uitvalswegen zorgen voor goede verbindingen met de N8, A8, A7 en de ring A10 Amsterdam. Parkeren van je auto kan voor het appartementengebouw en in de directe omgeving.

Indeling:
Appartementengebouw:
Zet de fiets in het fietsenrek of parkeer de auto langs de openbare weg. Het is tijd om kennis te maken met dit leuke appartement! Loop naar de gezamenlijke entree met, heel handig, de ondergrondse afvalcontainer op korte afstand. In de centrale hal zijn de brievenbussen, het bellentableau en de intercom. Vervolgens ga je met de trap of lift naar de tweede verdieping. Of ga je eerst naar de zeer ruime privéberging kijken?

Appartement:
Achter de voordeur is de entree, die in verbinding met de hal staat. De laminaatvloer ligt niet alleen in de hal, maar ook in de woonkamer. Enkele ruimtes die aan de hal grenzen zijn de meterkast, een garderobekast, de badkamer en de toiletruimte met fonteintje.
De woon-/eetkamer heeft een breedte van maar liefst 7.25 meter en grote ramen aan de westkant, die naast de goede lichtval een mooi uitzicht geven op de bomen en weilanden, waar regelmatig schapen grazen.
De bank is al weg, maar als je de ruimte bekijkt dan kan er een groot exemplaar staan. Ook voor een eettafel, salontafel en tv-meubel is genoeg plek. Erg handig zijn de inbouwkasten, bij het zit- en het eetgedeelte.

Aan de galerijzijde is de keuken, waar een eenvoudige maar nette wandopstelling staat. De gaskookplaat is ingebouwd en boven de spoelbak hangt een geiser, die voor warm water in de keuken en badkamer zorgt.
Het appartement heeft twee slaapkamers, beide met tapijt op de vloer. De hoofdslaapkamer heeft een wand met inbouwkasten, van vloer tot plafond. De badkamer met originele granitovloer en witte wandtegels is ingedeeld met een douchehoek, wastafel, planchet en een spiegel. Een keurige en goed bruikbare badkamer natuurlijk, maar indien je een modernisatie wilt doorvoeren hebben wij een voorbeeld laten maken hoe dat er dan uit zou kunnen komen te zien. Een artist impressie gewoon ter inspiratie!

Exterieur:
Vanuit de woonkamer is het balkon, gesitueerd op het westen te bereiken. Vanaf de middag tot in de avond zit je hier heerlijk in de zon. Kom je aan het einde van de middag thuis van je werk, dan pak je de laatste zonnestralen nog mee!

Bijzonderheden:
– Houten kozijnen (voorzijde) en kunststof kozijnen (achterzijde) met HR++ glas
– Blokverwarming (huidig voorschot € 57,- per maand)
– Warm water via een geiser (Vaillant, 2012)
– Actieve en goed functionerende VvE
– VvE bijdrage € 255,- per maand
– Energielabel D
– Eigen grond.

  • 65 m2
  • 2

Kenmerken Morgenstarstraat 49

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte65 m2
Inhoud215 m3

Bouw

SoortGalerijflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1961
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging Morgenstarstraat 49

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

44%

20% NL

27%

20% NL

28%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod