Ga naar inhoud

Te koop: bouwgrond Ameland 21-23 ong 1506 ZT Zaandam

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 165.000,- k.k.

Bouwkans!
We hebben ze vroeger allemaal geleerd op school; de namen van de Waddeneilanden. Het superhandige ezelsbruggetje TV-TAS zorgt ervoor dat je ‘onze’ eilanden op goede volgorde kan zetten. Nu kun je bij Saen Garantiemakelaars geen eiland kopen, maar wel een perceel grond met een KANS!
Wat is die kans dan?
Op dit perceel, waar vroeger twee woningen stonden, staat nu een grote loods. Prima als je een grote garage of werkplaats zoekt, maar de locatie en het perceel nodigen echter heel hard uit om hier weer woningbouw te laten plaatsvinden!
Pak jij die kans?

De locatie?
Die is meer dan goed. Je woont aan de stadsrand van Zaandam, vlak bij de scheiding met Koog aan de Zaan. Zo ervaar je niet alleen het wonen in de stad, maar ook in een dorp. Winkels en scholen zijn op loopafstand, terwijl de fiets je in een minuut of twintig naar alle uithoeken van de Zaanstreek brengt. Kinderen kunnen heerlijk spelen in de ruime tuin en het is een kinderrijke buurt, dus de kans op aanloop is groot.
Wie buiten de regio te werk gaat, stapt in de trein. Het is zeven minuten fietsen naar station Zaandam, waar elke vijf minuten een intercity vertrekt naar Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Zeven minuten lopen en je bent op NS-station Koog aan de Zaan, waar de sprinters stoppen. Het streekvervoer heeft bushaltes om de hoek.
Autoforensen komen supersnel weg – en weer thuis – door de ideale verbinding met het Rijkswegennet. Zowel de A7, A8 én de Amsterdamse Ring A10 liggen op een paar minuten rijden.

Situatie:
Dit perceel heeft nu de bestemming “erven”
In opdracht van de verkoper is heeft er een ontwikkelonderzoek voor dit perceel plaatsgevonden, welke heeft uitgewezen dat er grote kans is tot de bouw van een eengezinswoning of een beneden-/(kleine)bovenwoning.
De verwachting is dat de gezinswoning ca. een grootte zal kunnen hebben van 80-84 m2 zonder vergunningsvrije onderdelen (bijv. een achter aanbouw). Op de luchtfoto zie je de een voorbeeld wat er ongeveer mogelijk zou kunnen zijn. Op nummer 11 b is er recent een nieuwe woning gebouwd (5 woningen links van van Ameland 21-23)
Je dient zelf de vergunning voor de bouw aan te vragen.

Voor een gedetailleerdere informatie van de verwachte mogelijkheden kunnen wij het ontwikkelonderzoek na contact met de verkopende makelaar ter beschikking stellen.

  • 138 m2

Kenmerken Ameland 21-23 ong

Overdracht

Vraagprijs€ 165.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte138 m2
Inhoud0 m3

Bouw

BouwvormNiet van toepassing

Indeling

Aantal verdiepingen0

Maandlasten

Ligging Ameland 21-23 ong

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

33%

20% NL

28%

20% NL

40%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod