Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis De Waring 37 7908 LG Hoogeveen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 300.000,- k.k.

Prachtige gasloze dijkwoning met zonnepanelen en direct aan vaarwater gelegen!

Ontdek de unieke woonbeleving aan De Waring 37 in Hoogeveen! Deze moderne dijkwoning beschikt over drie ruime verdiepingen, is volledig gasloos, voorzien van zonnepanelen en heeft een schitterende ligging aan het vaarwater. Daarnaast geniet je hier van een adembenemend uitzicht en de nabijheid van Paviljoen Nijstad, waar je zowel in de winter als zomer heerlijk kunt ontspannen.

Indeling en kenmerken
– Bouwjaar: 1985
– Woonoppervlakte: 95 m²
– Perceeloppervlakte: 146 m²
– Slaapkamers: 3, met de mogelijkheid tot een vierde slaapkamer
– Ligging: aan vaarwater
– Voorzieningen: gasloos en uitgerust met zonnepanelen

Indeling van de woning
Je komt binnen in de hal/entree en die is voorzien van een toilet, trapopgang en toegang tot het souterrain. Hier vind je een bijkeuken/berging met wasmachineaansluiting, een tuindeur, een extra kamer en een garage van 6 meter diep. De kamer, momenteel in gebruik als berging, biedt veelzijdige mogelijkheden zoals een badkamer, praktijkruimte of hobbykamer.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime woonkamer (22 m²) met elektrische vloerverwarming en directe toegang tot een zonnig dakterras met vrij uitzicht over de dijk en de Hoogeveense Vaart. Aan de voorzijde van de woning vind je de royale, in 2021 vernieuwde U-vormige keuken. Deze is uitgerust met moderne apparatuur zoals een vaatwasser, Quooker, koelkast, vriezer, combimagnetron, oven en een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Via een kleine trapopgang bereik je de gerenoveerde badkamer (2016), voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping biedt de overloop extra bergruimte en toegang tot drie slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van Velux dakramen met verduisterende rolgordijnen. In 2019 zijn de kamers gemoderniseerd met een fraaie laminaatvloer en strak afgewerkte wanden.

Tweede verdieping
De ruime zolder biedt de mogelijkheid voor het creëren van een vierde slaapkamer. Hier bevindt zich ook de verdeler van de zonnepanelen.

Extra’s
– De woning is gasloos en voorzien van een elektrische boiler, deels elektrische vloerverwarming en 14 zonnepanelen (opbrengst ca. 2380 Kwh). Dit resulteert in een lage energierekening van slechts ca. €100 per maand.
– Vernieuwde badkamer 2016
– Nieuwe keuken 2021
– Nieuwe kunststof kozijnen en ramen 2021
– Recent gemoderniseerde woon- en slaapkamers, inclusief trappenhuis

Ligging en omgeving
Gelegen in de kindvriendelijke en speelse wijk Kattouw, op korte afstand van basisscholen, kinderopvang en winkelcentrum “De Weide”. Ook de oprit van de A28 is binnen 5 minuten te bereiken, waardoor je uitstekend verbonden bent. Recreatieplas Nijstad en prachtige natuurgebieden bevinden zich op enkele fietsminuten afstand. Kortom, een prachtige, centrale ligging voor iedereen die van rust en ruimte houdt!

Deze instapklare eengezinswoning met schitterend uitzicht over het kanaal en de dijk is absoluut een bezichtiging waard. Maak snel een afspraak om deze unieke woning zelf te ervaren!

  • 95 m2
  • 146 m2
  • 3

Kenmerken De Waring 37

Overdracht

Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte146 m2
Woonoppervlakte95 m2
Inhoud484 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1985
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging De Waring 37

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

55.311

Vergelijkbaar woningaanbod