Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Hulstheuvel 13 5404 PR Uden

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 750.000,- k.k.

Op mooie locatie gelegen charmante rietgedekte woonboerderij met inpandige garage en keurige tuin op het zuiden. Het centrum van Uden ligt op korte afstand.

Deze halfvrijstaande boerderij is herbouwd in 1979, waarbij enkel de oude gebinten en rieten kapconstructie zijn gebleven. De gevels, vloer en dak (ter plaatse van de pannen) zijn tijdens de bouw geïsoleerd. Alle raamkozijnen op de begane grond zijn in 2010 nog vernieuwd en in hardhout uitgevoerd met HR++ beglazing. De boerderij heeft luiken aan de buitenzijde die functioneel zijn. In 2021 is het rieten dak aan de achterzijde van de boerderij vernieuwd. Aan de voorzijde is het riet zo’n 15 jaar terug vervangen. De cv.-ketel is in 2023 vervangen. Het gebruiksoppervlakte wonen is 166 m² en daarnaast is er nog een inpandige garage van 32 m². Totale inhoud van de boerderij is circa 700 m³. Het eigen perceel is 1.175 m² groot. Aan de voorzijde is nog een gedeelte gemeentegrond in gebruik. De woning is gedateerd aan de binnenzijde maar goed onderhouden, de tuin ligt keurig bij. Er is nog een mogelijkheid voor het bouwen van een bijgebouw/garage op het perceel.

Indeling:
Hal met meterkast en toiletruimte. Vanuit de hal is toegang tot de alle leefruimtes op de begane grond. Het is mogelijk gelijkvloers te wonen door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer. Bij de slaapkamer liggen grenen planken op de vloer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en ligbad.

Centraal in de woning ligt de woonkeuken van circa 14 m² met een houten inrichting voorzien van koelkast (uit 2019), inductiekookplaat (uit 2023), oven en dubbele spoelbak. Bij de keuken is een grote kelderkast, ideaal als provisieruimte. De woonkamer is circa 36 m² en voorzien van een tegelvloer, balkenplafond en schouw met houtkachel.

Vanuit de keuken is toegang tot een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen, gootsteen en buitendeur naar de tuin. Ook de garage is vanuit de bijkeuken bereikbaar. Deze inpandige garage is ruim 32 m² groot en beschikt over enkele vaste kasten. De openslaande deuren van de garage liggen aan de achterzijde van de boerderij.

Op de 1e verdieping is een overloop met toegang tot 3 slaapkamers. Op één van de kamers is een vaste kast met opstelling van de Nefit combiketel uit 2023. De overloop biedt ook toegang tot een 2e badkamer met douche, toilet en wastafel. Via de overloop is een extra kamer bereikbaar, welke prima dienst kan doen als werk-/speelkamer. Vanuit deze kamer is ook toegang tot de 4e slaapkamer op de verdieping. Verder is er nog de nodige bergruimte onder de schuine kanten van het dak. Er is een vliering aanwezig, welke toegankelijk is via een luik vanuit de overloop, maar deze ruimte wordt niet gebruikt.

De tuin is gelegen op het zuiden en uitgevoerd met een groot terras, uitgevoerd met klinkers, aan het huis. Verder is sprake van een mooie volgroeide tuin met gazon, borders, een mooie grote walnotenboom en een vijver met bruggetje naar een extra terras.

ALTIJD AL EEN WOONBOERDERIJ WILLEN HEBBEN IN EEN WOONOMGEVING OP KORTE AFSTAND VAN VOORZIENINGEN? DAN IS DIT UW KANS !

  • 166 m2
  • 1.175 m2
  • 5

Kenmerken Hulstheuvel 13

Overdracht

Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
AanvaardingPer datum

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.175 m2
Woonoppervlakte166 m2
Inhoud701 m3

Bouw

SoortWoonboerderij
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1979
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas, HR glas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Hulstheuvel 13

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Vergelijkbaar woningaanbod