Ga naar inhoud

Buyteleven

2421 LA Nieuwkoop

0 vrij van

Project website

  1. Home>
  2. Nieuwbouw>
  3. Koop Nieuwkoop Buyteleven

BUYTELEVEN – WAAR DE NATUUR TOT AAN UW VOORDEUR KOMT

Maak kennis met Buyteleven in Nieuwkoop; 6 groene wooneilanden midden in een polderlandschap, met elkaar en de natuur verbonden via bruggen en een avontuurlijk Buytepad. Hier vind u een thuis. Of u nu jong of ouder bent, een stel vormt, single door het leven gaat of een gezin hebt. Want alle eilanden hebben hun eigen sfeer, identiteit én woningaanbod. Laat u verleiden en ontdek waar u wilt wonen.

GEVARIEERD WONINGAANBOD
Verdeeld over de wooneilanden bevat Buyteleven een zeer gevarieerd woningaanbod van in totaal zo’n 164 woningen, met een combinatie van koop- en huurwoningen. De eerste fase van het project bestaat uit circa 40 koopwoningen. Het gehele koopaanbod omvat beneden- of bovenwoningen, rijwoningen, levensloopbestendige woningen, tweekappers en vrijstaande woningen. Kortom: Voor ieder wat wils!

BUURTSCHAP BUYTELEVEN
Om alle bewoners met elkaar te verbinden wordt een buurtschap opgericht. Iedere bewoner wordt direct lid van Buurtschap Buyteleven. Buurtschap Buyteleven maakt het mogelijk voor bewoners om met eigen initiatieven te komen voor de buurt en gezamenlijk activiteiten te organiseren. Ieder eiland heeft een eigen buurtschap waarvan twee bewoners als ‘bruggenbouwers’ worden aangesteld. Zij vormen samen het bestuur van Buurtschap Buyteleven en vormen de brug tussen de ideeën en initiatieven en de bewoners.

GROEN EN WATERRIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART
Wonen in Nieuwkoop betekent wonen in een groene en waterrijke omgeving, centraal in het Groene Hart met alle voorzieningen binnen handbereik. Vanaf uw voordeur loopt u zo Park Buytewech in, op loopafstand ligt een school en de diverse sportverenigingen zijn slechts enkele fietsminuten weg. Ook het gezellige dorpscentrum van Nieuwkoop en het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen liggen om de hoek. Hier wandelt, fietst, of vaart u de mooiste routes! Binnen 10 minuten bent u in Alphen aan den Rijn. Iets verder weg liggen Utrecht, Leiden of Amsterdam, allemaal binnen een half uur met de auto bereikbaar. Kortom, een unieke locatie met alle mogelijkheden die u maar wenst binnen handbereik!

INTERESSE?
Heeft u interesse en wilt u graag op de hoogte blijven? Meldt u dan via de projectwebsite aan voor de nieuwsbrief! U wordt dan automatisch op de hoogte gehouden van de voortgang en de planning. De verkoop van de eerste fase start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2025.

Kenmerken Buyteleven

Overdracht

Prijs
StatusIn voorbereiding

Oppervlaktes en inhoud

Geen eigenschappen

Overig

Project websiteBuyteleven

Bouwtypes Buyteleven

Maandlasten Buyteleven

Ligging project 'Buyteleven'

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914