Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis van der Veenlaan 7 3431 BZ Nieuwegein

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 350.000,- k.k.

Leuke eengezinswoning met grote voor- en zonnige achtertuin !

Deze woning is in rustig straatje in de wijk Jutphaas Wijkersloot gelegen, op loopafstand van alle voorzieningen. Zowel het Makado winkelcentrum, stadscentrum met Cityplaza en bus-/tramstation zijn goed bereikbaar.

De woning is gebouwd in 1963 en voorzien van kunststof ramen- en kozijnen met dubbele beglazing. Verwarming middels een combiketel. Het woonoppervlak bedraagt ca. 88 m2 en gelegen op ruim perceel van 142m2. Grote voortuin en diepe achtertuin op het Zuiden gesitueerd met berging en achterom.

Indeling van de woning:
Begane grond: entree/hal met meterkast, modern hangend toilet en trapkast. De hal geeft toegang tot de doorzonwoonkamer met grote kunststof schuifpui alsmede een dichte keuken voorzien van nette maar eenvoudige keukeninrichting met inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, 2-tal ruime slaapkamers en grote badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel. De oorspronkelijke badkamer is netjes betegeld en in gebruik als wasruimte.

2e verdieping: een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping. De twee dakkapellen geven deze verdieping veel ruimte en gebruiksmogelijkheden. Nu in gebruik als open zolderkamer. Hier bevindt zich tevens de c.v.-installatie.

Wonen aan de Van der Veenlaan 7 in de wijk Jutphaas-Wijkersloot betekent wonen in een rustige en groene omgeving met veelal gezinswoningen. Hierdoor is het een perfecte plek voor families en stellen die op zoek zijn naar een fijne woonomgeving. De buurt heeft uitstekende voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en recreatiemogelijkheden.

Je dagelijkse boodschappen kan je snel en makkelijk halen in het Makado winkelcentrum, maar ook winkelcentrum Cityplaza is om de hoek. Daarnaast is de ligging ideaal voor forenzen, met goede openbaarvervoersverbindingen en een snelle toegang tot de A2, A27 en A12.

Kenmerken:
• Rustige ligging
• In de wijk Jutphaas Wijkersloot
• Grote voortuin
• Achtertuin op het zuiden
• Kunststof ramen en kozijnen

LET OP: NOTARISKEUZE VERKOPER
NIET ZELF BEWOOND (NALATENSCHAP)

  • 88 m2
  • 142 m2
  • 3

Kenmerken van der Veenlaan 7

Overdracht

Vraagprijs€ 350.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte142 m2
Woonoppervlakte88 m2
Inhoud285 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1963
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging van der Veenlaan 7

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

61.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

47%

20% NL

25%

20% NL

29%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod