Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Linnaeuslaan 71 3903 GR Veenendaal

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 450.000,- k.k.

RUIME, COMPLEET AFGEWERKTE TUSSENWONING MET LUXE TERRASOVERKAPPING EN CARPORT!

Ben je op zoek naar een compleet en instapklaar (t)huis? Deze goed onderhouden TUSSENWONING biedt volop ruimte en luxe! Gelegen in de populaire woonwijk Petenbos-Oost, op loopafstand van de bossen, diverse basisscholen, een grote supermarkt, maar ook nabij uitvalswegen, is de locatie ideaal te noemen. Maar die kwalificatie kunnen we het huis ook geven: zo heb je hier de beschikking over een royale woonkamer, een complete inbouwkeuken, mooie sanitaire voorzieningen, vier slaapkamers, een luxe terrasoverkapping, een carport, een berging en een mooi aangelegde achtertuin op het noordwesten.

We nodigen je van harte uit om alle pluspunten tijdens een bezichtiging te komen ervaren!

Vernieuwingen / Verbeteringen
Vanaf 2013 hebben in hoofdlijnen de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
– inbouwkeuken vernieuwd (2013);
– toiletruimte vernieuwd (2013);
– vloerverwarming begane grond aangelegd (2013);
– HR-cv-combiketel vernieuwd (2013);
– mechanische ventilatie-unit vernieuwd (2013);
– kunststof voordeur en kunststof achterpui woonkamer geplaatst (2014);
– de woning voorzien van 10 zonnepanelen van 265Wp per stuk met een gemiddelde opbrengst van ca. 1.900kWh per jaar (2015);
– voor- en achtertuin opnieuw aangelegd (2017);
– terrasoverkapping met elektrische buitenzonwering geplaatst (2017);
– nieuw dakvenster geplaatst (2020);
– vriesladen inbouwkeuken vernieuwd (2024).

Begane grond
Het leuke van dit rijtje woningen op de Linnaeuslaan is dat de voorgevel op de begane grond iets uitsteekt, waardoor de keuken in een erker is geplaatst en je een overdekte entree tot de woning krijgt. Achter de (kunststof) voordeur vind je de entreehal met daarin een schoenen-/meterkast, de toiletruimte en de trapopgang. De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en een fonteintje en is geheel betegeld met witte wandtegels; de vloer en de wand achter het toilet zijn betegeld met tegels in een donkere taupekleur.

Vanuit de hal loop je de prettig lichte woonkamer/keuken binnen. De tuingerichte woonkamer is voorzien van een praktische trapkast en openslaande deuren naar de tuin. De woonkamer staat in een halfopen verbinding met de keuken, die zich aan de straatzijde bevindt. Het grote raam in de keuken is voorzien van een elektrische screen en de L-vormige inbouwkeuken heeft gebroken witte fronten en een kunststof aanrechtblad in een donkere houtstructuur. Je hebt hier de beschikking over een vaatwasser, spoelbak, close-in-boiler, trekcarrouselkast, inductiekookplaat, schouwafzuigkap, koelkast, combimagnetron en vriesladen. Samen bieden woonkamer en keuken circa 39m2 woonplezier!

Afwerking begane grond
Op de begane grond ligt een donkere houtstructuur PVC-vloer met vloerverwarming en de wanden zijn afgewerkt met spachtelputz.

1e Verdieping
Aan de overloop grenzen drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van 14m2, 9m2 en 8m2 en door de rechte wanden zijn ze alle drie heel praktisch in te richten. De badkamer is voorzien van een houtlook meubel met dubbele wastafel en dubbele kraan, een dubbele spiegelkast met verlichting, een douchecabine met hand- en regendouche, een wandcloset en een handdoekenradiator. De wanden zijn geheel betegeld met witte tegels en een decorrand en op de vloer liggen antracietkleurige tegels.

Afwerking 1e verdieping
Op de overloop en in de 3 slaapkamers ligt een eikenstructuur laminaatvloer. De slaapkamers en de badkamer zijn voorzien van een elektrisch rolluik.

2e Verdieping
Deze verdieping is ingericht met een riante voorzolder en een 4e slaapkamer. De voorzolder is voorzien van 2 dakvensters, veel bergruimte en een aansluiting voor de wasmachine. Ook staan hier de mechanische ventilatie-unit, de omvormer van de zonnepanelen en de HR-cv-combiketel (merk: Vaillant / type: ecoTEC plus / bouwjaar: 2013) opgesteld. De 4e slaapkamer heeft een oppervlakte van 8m2 en is voorzien van een kunststof dakkapel met elektrisch rolluik, veel bergruimte en inbouwspots. Desgewenst zou je op deze verdieping nog een 5e slaapkamer kunnen creëren.

Afwerking 2e verdieping
Op de voorzolder ligt een eikenstructuur laminaatvloer en in de slaapkamer ligt vloerbedekking.

Tuin
Liefhebbers van het buitenleven kunnen hun hart ophalen bij deze woning! Want in de achtertuin heb je niet alleen de beschikking over een luxe aluminium terrasoverkapping met gelaagd glas, ledverlichting en een ingebouwde elektrische buitenzonwering, maar ook over een extra terras met onderhoudsvrije rabatdelen. In combinatie met de verhoogde plantenborders, de luxe bestrating en de situering op het noordwesten is dit een heerlijke plek om optimaal van het buitenleven te genieten.

Achterin de tuin staan de stenen berging en de carport. De carport is voorzien van inbouwspots en is aan de straatzijde afsluitbaar met een elektrische kanteldeur met loopdeur. Je bereikt de carport via het achtergelegen terrein.

De voortuin is ingericht met luxe bestrating, grof antracietkleurig split, een witte plantenbak met beplanting en een boompje.

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte: ca. 117m2
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 19m2
Externe bergruimte: ca. 7m2
Inhoud woning: ca. 395m3
Grondoppervlakte: 173m2
Bouwjaar: ca. 1997

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 39m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 14m2
Slaapkamer II: ca. 9m2
Slaapkamer III: ca. 8m2
Badkamer: ca. 4m2

2e Verdieping
Voorzolder: ca. 15m2
Slaapkamer IV: ca. 8m2

Algemeen
Terrasoverkapping: ca. 19m2
Carport: ca. 17m2
Berging: ca. 7m2

Omgeving
Deze zeer goed onderhouden gezinswoning is gelegen op een aantrekkelijke locatie in de populaire woonwijk Petenbos-Oost. Basisscholen, diverse speelgelegenheden, een moderne Jumbo-supermarkt en cafetaria bevinden zich op loopafstand. Dat geldt ook voor de natuur: je loopt hiervandaan in enkele minuten naar het Prattenburgse bos of natuurgebied Kwintelooijen. Reis je met het openbaar vervoer, dan is treinstation Veenendaal-Centrum snel bereikbaar en als automobilist ben je via de nabijgelegen Rondweg-West en/of Rondweg-Oost binnen mum van tijd bij de autosnelwegen A12/A30 en A15.

  • 117 m2
  • 173 m2
  • 4

Kenmerken Linnaeuslaan 71

Overdracht

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte173 m2
Woonoppervlakte117 m2
Inhoud395 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1997
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Linnaeuslaan 71

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

64.273

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

23%

20% NL

27%

20% NL

50%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod