Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Atilla 32B 5629 NA Eindhoven

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 750.000,- k.k.

Vrijstaande in 2015 gebouwde moderne en sfeervolle woning met fijne tuin op het zuidoosten met berging/garage en achterom. De woning is praktisch en fijn ingedeeld; een fijne woonkeuken met alle gewenste faciliteiten, een speelkamer én een kantoor en er is genoeg opbergruimte (bijkeuken en praktische inbouwkast). 4 Ruime slaapkamers, extra inloopkast en een luxe badkamer op de 1e verdieping maken de woning compleet. Het afwerkingsniveau in de woning is hoog, de woning is voorzien van luxe apparatuur en moderne stalen schuifdeuren en de gehele woning is voorzien van vloerverwarming. De woning is voorzien van een CV ketel én een ventilatie warmtepomp. De woning is uitstekend gelegen op een zeer gewilde locatie aan een rustige brede straat in de “Italiaanse buurt” van de wijk “Blixembosch”. De ligging in de gewilde wijk “Blixembosch” is op korte afstand van winkelcentrum “Ouverture” met al haar faciliteiten nabij scholen en uitvalswegen. Bent u opzoek naar een instapklare, ruime en vrijstaande woning met een goed afwerkingsniveau en rustig gelegen? Kom snel kijken!

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met droogloopmat, visgraat houten vloer, stucwerk wandafwerking en praktische opberg (schoenen)kast. Meterkast met 11 groepen, 3 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting. Volledig betegeld toilet met hangcloset, fonteintje en ventilatie.
Open woonkeuken met visgraat houten vloer, stucwerk wandafwerking en inbouwspots. De keukenopstelling is voorzien van een wandopstelling met inbouwapparatuur: Combi oven/magnetron, combi oven/stoomoven, luxe koffieautomaat en koelkast en verschillende opbergkasten. Kookeiland met inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, Quooker, opbergkasten en lades en een gezellige bar.
De woonkamer is voorzien van eenzelfde houten visgraat vloer, stucwerk en behang wandafwerking en flinke schuifpui naar de tuin. Naast de woonkamer zijn 2 separate kamers gecreëerd welke middels 2 prachtige stalen schuifpuien gescheiden zijn. Beide kamers zijn voorzien van een visgraat houten vloer en stucwerk wandafwerking. Eén kamer is op dit moment in gebruik als kantoor/ studiekamer en de andere kamer is in gebruik als speelkamer. Deze ruimtes bieden vele mogelijkheden om in te richten. In het kantoor/ de studeerkamer bevinden zich aansluitingen om een badkamer te creëren (water toevoer en afvoer aanwezig) zo kan deze woning, op een relatief eenvoudig manier levensloopbestendig gemaakt worden.
Ruime bijkeuken, gesitueerd achter de keuken. De bijkeuken is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wandafwerking en deur naar de tuin. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine, de CV ketel (Intergas, 2015) en de ventilatie warmtepomp (Inventum, 2015). Tevens is hier een aanrechtblok geplaatst met een spoelbak.

1E VERDIEPING:
Overloop met laminaat vloer, stucwerk wandafwerking en opbergkast. Slaapkamer 1 aan de achterzijde met laminaat vloer, stucwerk wandafwerking en ruime walk in closet met schuifdeur. Slaapkamer 2 met laminaat vloer en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 3 met laminaat vloer, stucwerk wandafwerking en inbouwkast. Slaapkamer 4 met laminaat vloer en stucwerk wandafwerking.
Ruime, volledig betegelde badkamer met inloopdouche, hang closet, ligbad, wastafel met meubel, inbouwspots en ventilatie.

TUIN & BERGING/GARAGE:
De tuin is gelegen naast de woning gericht op het zuidoosten. De tuin is voorzien van een flink terras met vlonder welke is voorzien van een elektrische zonneluifel, een buitenkraantje, gazon, borders met vaste beplanting en struikgewas en een achterom. Houten garage/ berging welke bereikbaar is via een loopdeur in de tuin en dubbele openslaande deuren aan de straat kant. Deze is voorzien van elektra.

ALGEMEEN:
– Vrijstaande in 2015 gebouwde moderne en sfeervolle woning met fijne tuin op het zuidoosten met garage en achterom.
– De woning is uitstekend gelegen op een zeer gewilde locatie aan een rustige brede straat in de gewilde wijk “Blixembosch” is op korte afstand van winkelcentrum “Ouverture” met al haar faciliteiten nabij scholen en uitvalwegen.
– De woning is volledig voorzien van vloerverwarming.
– Op de begane grond zijn er voorbereidingen getroffen om een badkamer te creëren. Daarom kan deze woning, op een relatief eenvoudig manier levensloopbestendig gemaakt worden.
– De woning is zeer netjes en luxe afgewerkt en voorzien van alle gewenste faciliteiten.
– Woonoppervlakte 160 m2.
– Inhoud 593 m3.
– Perceeloppervlakte 194 m2.
– Aanvaarding in overleg.
– Bent u opzoek naar een instapklare, ruime en vrijstaande woning met een goed afwerkingsniveau en rustig gelegen? Kom snel kijken!

  • 160 m2
  • 194 m2
  • 6

Kenmerken Atilla 32B

Overdracht

Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte194 m2
Woonoppervlakte160 m2
Inhoud593 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2015
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd, HR glas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers8
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Atilla 32B

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

226.868

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

18%

20% NL

27%

20% NL

56%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod