Ga naar inhoud

Te koop: appartement de Wilmskamp 227 7552 GZ Hengelo

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 187.500,- k.k.

de Wilmskamp 227 te Hengelo (O)

Nabij het centrum van Hengelo, diverse uitvalswegen, het fraaie buitengebied Driene en op fietsafstand van de Universiteit van Twente vinden we dit TWEEKAMERAPPARTEMENT met een royale living, open keuken, slaapkamer, badkamer en inpandige berging.

Indeling:
Begane grond:
Het appartementencomplex is op de begane grond voorzien van een gesloten entree, eigen brievenbussen en liften. Tevens is er een gemeenschappelijke berging voor de fiets.

Appartement gelegen op de vierde verdieping:
Entree/hal met toegang tot de woon-/eetkamer, slaapkamer, de badkamer en een inpandige berging.

De royale woon-/eetkamer, welke is voorzien van een linoleumvloer meet een oppervlakte van circa 24 m² en heeft fraai zicht op het openbare groen dankzij de grote raampartijen.

De half open keuken is voorzien van een inbouwkeuken met granito aanrechtblad waarin verwerkt een enkele spoelbak. Als bewoner heeft u beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: RVS afzuigkap, koel-vriescombinatie, 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser en magnetron (los). Tevens beschikt de keuken over de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats voor de Cv-ketel.

De via de hal bereikbare slaapkamer meet circa 13 m², is voorzien van een linoleumvloer en heeft via een openslaande deur toegang tot het balkon.

De badkamer meet een oppervlak van circa 4 m² en is vernieuwd in 2023. Voorzien van een douche, wastafel, toilet en designradiator. Ventilatie geschiedt op mechanische wijze.

Parkeren:
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aan de voorzijde van het appartementencomplex.

Overige bijzonderheden:
Het appartementencomplex is gebouwd circa 1977. Het woonoppervlak bedraagt circa 61 m² en de inhoud van het appartement ligt rond de 194 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha Tzerra Combi Cv-ketel van het bouwjaar 2013 (eigendom). De woning wordt gemeubileerd verkocht. De servicekosten bedragen € 160,78 per maand. Hierin zit onder meer begrepen de opstalverzekering, het onderhoud van het complex, verlichting in de algemene ruimtes, etc….

”Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl”

In de koopakte zal een deponering van 10 % waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen

  • 61 m2
  • 1

Kenmerken de Wilmskamp 227

Overdracht

Vraagprijs€ 187.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte61 m2
Inhoud194 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1977
Dak typePlat dak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging de Wilmskamp 227

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

80.802

Vergelijkbaar woningaanbod