Ga naar inhoud

Te koop: appartement Curacaostraat 47 7556 TM Hengelo

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 215.000,- k.k.

CuraƧaostraat 47 te Hengelo (O)

Aan een levendige straat, nabij het stadscentrum van Hengelo kunt u dit 3-KAMER APPARTEMENT met een balkon aan de voor- en achterzijde vinden op de eerste verdieping van een appartementencomplex. Het appartement is geheel gerenoveerd in 2020 (!) en beschikt onder andere over een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een balkon aan de voor- en achterzijde van het complex.

De woning is gelegen nabij uitvalswegen en binnen een paar autominuten bevindt u zich op de op- en afrit van de A1/A35. Daarnaast volop openbare parkeergelegenheid in de nabije omgeving!

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze woning? Plan dan nu snel een bezichtiging!

Indeling:
Kelder:
Royale eigen berging met elektra aansluiting.

Begane grond:
Afgesloten entree, trappenhuis en de brievenbussen.

Appartement op de 1e verdieping:
Entree/hal met meterkast, living (opgedeeld in de woon-/eetkamer) keuken, toilet, badkamer en twee slaapkamers.

De living van circa 30 mĀ² is voorzien van een PVC-vloer in grijze kleurstelling. De in grote getale aanwezige raampartijen zorgen voor extra daglicht. Tevens grenst aan de living een balkon en deze is via een openslaande deur eenvoudig te bereiken.

De hoofdslaapkamer met een oppervlakte van circa 10 mĀ² is bereikbaar vanuit de living. Deze kamer is voorzien van een PVC-vloer.

Vanuit de hal is er toegang tot de keuken (vernieuwd in 2020) van circa 7 mĀ². Als bewoner heeft u de beschikking over een inbouwkeuken met kunststoffen aanrechtblad waarin verwerkt een enkele RVS spoelbak. Als inbouwapparatuur een 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetronoven, vaatwasser en een koelkast. Daarnaast grenst aan de keuken het tweede balkon welke te bereiken is via een openslaande deur.

Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer (vernieuwd in 2020) welke is uitgevoerd met een inloopdouche, wastafel en designradiator. Tevens is de badkamer voorzien van de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats voor de boiler. Ventilatie geschiedt op natuurlijke wijze.

De slaapkamer aan de achterzijde meet een oppervlakte van circa 11 mĀ² en is afgewerkt met een PVC-vloer.

Berging en parkeervoorzieningen:
In het souterrain bevindt zich een eigen berging voorzien van elektriciteit. Rondom het appartementencomplex vinden we voldoende openbare en gratis parkeerplekken welke gebruikt kunnen worden door bewoners van het appartementencomplex.

Overige bijzonderheden:
Het appartementencomplex is in 1965 gebouwd. De woning is voorzien van een moederhaard en warmwatervoorziening geschied door middel van een gasboiler van het merk Bosch (eigendom). De servicekosten bedragen ā‚¬ 153,36 per maand. Hierin zit onder meer begrepen de opstalverzekering, het onderhoud van het complex, verlichting in de algemene ruimtes, etc….

”Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl”

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

  • 72 m2
  • 2

Kenmerken Curacaostraat 47

Overdracht

Vraagprijs€ 215.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte72 m2
Inhoud230 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1965
Dak typePlat dak
IsolatievormenMuurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Curacaostraat 47

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

80.802

Vergelijkbaar woningaanbod