Ga naar inhoud

Te huur: woonhuis Ursemmerweg 1a 1711 SC Hensbroek

Verhuurd

€ 1.500,- p/m

***In verband met de overweldigende animo is het thans niet meer mogelijk om deze woning te bezichtigen***

Op een prachtige locatie in Hensbroek, biedt Tromp Garantiemakelaars deze comfortabele vrijstaande woning met inpandig bereikbare garage met bergvliering en grote tuin aan. De aanvaarding van de woning kan per direct, dus voor eenieder die niet kan wachten om in deze prachtige, groene, landelijke omgeving een wooncarrière te verwezenlijken kunnen wij een uitkomst bieden. Het maakt vrij weinig uit welke kant je op kijkt, want links- of rechtsom heb je hier aan alle zijdes fenomenaal uitzicht! De woning is heerlijk ruim opgezet, met als pronkstuk de woonkamer met landzicht vanuit de erker. Een bijkomend voordeel aan deze woning is dat de hoofdslaapkamer en de badkamer zich op de begane grond bevinden, wat de woning ook uitermate geschikt maakt voor ouderen. Op de etage zijn eveneens twee slaapvertrekken aanwezig. De keuken is centraal in de woning gesitueerd en ook van alle gemakken voorzien.

Een ideale woning voor de liefhebber van tuin, van zon of een combinatie van die twee! De garage biedt ruimte voor tuingereedschap, binnen parkeren is met een groot oprijdpad namelijk niet nodig. Tussen de garage en de rest van de woning is een ontzettend royale bijkeuken aanwezig, die ook functies zoals kantoor of hobbykamer kan faciliteren.

Hensbroek is een klein dorp in de provincie Noord-Holland, gelegen in de gemeente Koggenland. Hoewel het een relatief rustige en landelijke omgeving is, biedt Hensbroek enkele basisvoorzieningen zoals een basisschool, sportverenigingen, en een dorpshuis dat dienst doet als ontmoetingsplek voor de lokale gemeenschap. Voor uitgebreide voorzieningen zoals grotere supermarkten, winkelcentra en gezondheidszorg zijn inwoners echter aangewezen op nabijgelegen plaatsen zoals Obdam en Heerhugowaard. Obdam ligt op slechts enkele kilometers afstand en biedt onder andere een treinstation, een aantal winkels en eetgelegenheden. Heerhugowaard, iets verder weg, beschikt over een breed scala aan winkels, scholen, sportfaciliteiten, en medische voorzieningen, waaronder een ziekenhuis. De nabijheid van deze grotere kernen maakt Hensbroek een aantrekkelijke woonplaats voor mensen die de rust van het platteland willen combineren met de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Om in aanmerking te komen voor deze fraaie woning is minimaal 2,5x de maandhuur vereist als bruto inkomen per maand. Woningdelers/personeelshuisvesting is niet toegestaan. De verhuurder behoudt het recht op gunning. Alvorens het overhandigen van de sleutels dient een waarborgsom van 2x de maandhuur gesteld te worden.

  • 178 m2
  • 855 m2
  • 3

Kenmerken Ursemmerweg 1a

Overdracht

Huurprijs€ 1.500,- p/m
AanvaardingDirect

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte855 m2
Woonoppervlakte178 m2
Inhoud600 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Dak typeZadeldak
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging Ursemmerweg 1a

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod