Ga naar inhoud

Te koop: appartement Mozartlaan 24 7002 MB Doetinchem

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 239.000,- k.k.

In de Muziekbuurt, op een paar minuten lopen van het Stadspark, staat dit ruime appartement (ca. 89 m2) met maar liefst drie slaapkamers en een balkon op het westen. Vanuit de woonkamer en twee slaapkamers kijk je naar de mooie Mozartlaan en de Schubertlaan, beiden met veel groen. Twee airco-units zorgen voor een aangename temperatuur en bij het appartement horen twee bergingen voor de fietsen en andere spullen. Het kleinschalige appartementengebouw heeft geen lift, maar je hoeft maar 1 trap naar boven te lopen vanuit de centrale entree.
In de directe omgeving vind je niet alleen het Stadspark, maar ook een cafetaria, kapsalon, (afhaal)restaurants en de bushalte. Voor kinderen is er een speeltuintje in de buurt en als je gaat klussen, dan is de bouwmarkt dichtbij. Met de auto zijn de uitvalswegen goed bereikbaar en het gezellige centrum van Doetinchem is ongeveer 1,5 kilometer fietsen.

Indeling:

Appartementengebouw:
Tussen de kapsalon en Buurtzorg is de centrale entree met de brievenbussen, intercom en het bellentableau aan de buitenzijde. Op de begane grond zijn twee privébergingen van totaal ca. 9.1 m2. Een brede trap leidt naar de overdekte galerij op de eerste verdieping, waar de voordeur van het appartement is. Op de galerij is het mogelijk om een stoel neer te zetten, waar je heerlijk in de ochtendzon kan zitten.

Appartement:
Het appartement heeft een ruime hal met een garderobenis, meterkast en laminaat op de vloer. Leuk detail is het stalraam, rechts van de badkamerdeur. Links in de hal is een deur met raam, die toegang geeft tot de woonkamer. Door de grote ramen aan de westkant valt veel licht naar binnen en het uitzicht naar de Mozartlaan is fraai. De airco-unit (koelen en verwarmen) zorgt gedurende het hele jaar voor een aangename temperatuur.
In de ruime, dichte keuken staat een lichte wandopstelling met een ingebouwde gaskookplaat en een afzuigkap. De originele provisiekast en servieskast zijn behouden, net als de wandtegels.
Dit appartement heeft maar liefst drie slaapkamers, waarvan twee aan het balkon grenzen. Een van deze kamers heeft een handige, diepe inbouwkast en de slaapkamer aan de galerijzijde heeft twee inbouwkasten, airconditioning en een wastafel. In deze slaapkamer ligt laminaat en in de andere kamers is de vloer afgewerkt met vinyl.
Ook de toiletruimte met fonteintje en de badkamer zijn vanuit de hal te bereiken. In de badkamer zijn de originele granitovloer en wandtegels behouden. De ruimte is ingedeeld met een douche en wastafel. Met een andere indeling is het mogelijk om een ligbad te plaatsen.

Exterieur:
Vanuit de woonkamer is het balkon op het westen te bereiken, met mooi uitzicht naar de Mozartlaan en de Schubertlaan.

Bijzonderheden:
– Houten kozijnen met HR-glas (m.u.v. voordeur);
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Ecomline, 2004);
– VvE bijdrage € 168,- per maand;
– Drie slaapkamers;
– Balkon op het westen;
– Twee bergingen op de begane grond (totaal ca. 9.1 m2);
– Energielabel F

  • 89 m2
  • 3

Kenmerken Mozartlaan 24

Overdracht

Vraagprijs€ 239.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte89 m2
Inhoud295 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1963
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelF

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Mozartlaan 24

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

57.068

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

49%

20% NL

21%

20% NL

30%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod