Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Olmendreef 131 3137 CR Vlaardingen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 500.000,- k.k.

Een woning zoals deze kom je maar zelden tegen! Wat een ruimte! Hier vind je namelijk een souterrain wat een extra oppervlakte van bijna 62 m² oplevert, welke voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Denk aan bijvoorbeeld een werk-/hobbyruimte, een ruimte voor logees of een eigen domein voor de kinderen.

Deze uitgebouwde geschakelde hoekwoning is gelegen aan de rand van de geliefde en kindvriendelijke Drevenbuurt in Holy-Noord en beschikt over o.a. een ruime woonkamer, een heerlijke woonkeuken, zonnige achtertuin, drie slaapkamers op de eerste etage, twee (slaap)kamers in het souterrain en zelfs twee badkamers. Ook aan verduurzaming is gedacht met 12 zonnepanelen.

De “Vlaardingse Vaart” en natuur- en recreatiegebied “Midden Delfland” bevinden zich op loopafstand. Hier kan je heerlijk genieten van de prachtige natuur. Er zijn diverse scholen in de buurt en de bus stopt bijna voor de deur. Zowel voor als achter de woning is voldoende parkeergelegenheid en ook uitvalswegen liggen in de buurt.

Onderstaand geven wij u een schriftelijke rondleiding, maar wij begrijpen heel goed dat u deze zeer ruime woning graag met eigen ogen zou willen bekijken. Wacht niet te lang voor het maken van een bezichtigingsafspraak voor een persoonlijke bezichtiging met één van onze makelaars.

Indeling:

Begane grond
Middels de gezellig aangelegde voortuin stapt u binnen in de hal met meterkast en krijgt u toegang tot de woonkamer. Aan de rechterkant bevindt zich een handige bergkast en aan de linkerzijde is er toegang tot de overloop met het toilet en de trap naar zowel de eerste etage als het souterrain.

De woonkamer is heerlijk ruim en is voorzien van een houtlook plavuizenvloer met vloerverwarming. Middels een grote schuifpui is er toegang tot de zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten waar de hele dag kan worden genoten van de zon. De achtertuin is fraai aangelegd met een pergola en veel groen. Hierdoor heb je ook fijne schaduwplekken op een zonnige dag. Verder beschikt deze heerlijke achtertuin over een zonnescherm, een berging bestaande uit twee delen en een uitgang naar de straatzijde.

De royale woonkeuken is ook voorzien van vloerverwarming en een plavuizenvloer. Hier is ruimte voor een grote eettafel en dit maakt deze plek ideaal voor heerlijk samen zijn tijdens het koken en lang tafelen. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de achtertuin. In de keuken bevindt zich een recht keukenblok met de afzuigkap, inductiekookplaat en vaatwasser en een apart deel met daarin de oven en koffiemachine. In de keuken bevindt zich ook een deur naar de voortuin.

Eerste etage
Vanaf de overloop wordt toegang verstrekt naar de drie slaapkamers op deze verdieping. De grootste slaapkamer heeft twee dakramen, een schuifwandkast en biedt toegang tot het terras waar aan het einde van de dag de mogelijkheid is om heerlijk in het zonnetje te zitten. De tweede slaapkamer heeft ook een dakraam, een vaste kast en beschikt over een laminaatvloer. Slaapkamer 3 beschikt naast een dakraam ook over een kastenwand. Ook hier ligt een laminaatvloer.

De badkamer is in 2022 vernieuwd met een fraaie betegeling en beschikt over een inloopdouche en dubbel wastafelmeubel. Op deze etage bevindt zich verder nog een apart toilet, welke ook is vernieuwd in 2022 met een wandcloset en fonteintje.

Souterrain
Het souterrain van dit huis heeft een schat aan mogelijkheden dankzij de ruime en veelzijdige indeling. Bij binnenkomst in het souterrain kom je in een open ruimte die nu in gebruik is als “atelier”. Vanuit deze ruimte bereik je het toilet, de wasruimte en de twee (slaap)kamers. De eerste kamer is zeer ruim heeft een wastafel, twee vaste kasten en is nu in gebruik als werkruimte met een pooltafel. Via de erker heb je een fijne lichtinval en kan er geventileerd worden.
De tweede kamer is reeds in gebruik als logeerkamer, is voorzien van een ruime inbouwkast en biedt toegang tot de badkamer met jacuzzi, douche en wastafel. Ook in deze kamer is er een erker aanwezig.

Een bijkomend voordeel; het is hier beneden altijd heerlijk koel. Er is geen verwarming aanwezig, maar dit kan worden opgelost door het plaatsen van een elektrische verwarming. Kortom het souterrain is een veelzijdige en waardevolle uitbreiding van de woning.

Bijzonderheden:
– Woonoppervlakte circa 187 m² waarvan 61,7 m² souterrain (gemeten volgens de meetinstructie);
– Perceeloppervlakte 184 m²;
– Bouwjaar circa 1986;
– Energielabel C;
– Geheel voorzien van HR glas (op 1 bovenlichtje en de voordeur na);
– Verwarming en warm water middels CV-combiketel (Remeha, 2011);
– Gelegen op erfpachtgrond lopende tot 31-12-2034 met een symbolische canon van € 1,- per jaar (wordt niet in rekening gebracht). Mogelijkheid tot omzetten naar eigen grond of eeuwigdurend erfpachtcontract;
– Verkoper is bereidt de koper tegemoet te komen in de koopsom van de grond;
– 12 stuks zonnepanelen;
– Oplevering in overleg, kan snel.

Overige
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 187 m2
  • 184 m2
  • 5

Kenmerken Olmendreef 131

Overdracht

Vraagprijs€ 500.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte184 m2
Woonoppervlakte187 m2
Inhoud608 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1986
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Olmendreef 131

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999

Vergelijkbaar woningaanbod