Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Johan Frisopark 111 5684 GE Best

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 475.000,- k.k.

Ruime uitgebouwde en keurig onderhouden eengezinswoning met zonnige achtertuin en gelegen aan een verkeersarm/doodlopend pad. Deze woning is voorzien van een ruime woonkamer, luxe keuken (2020), moderne badkamer (2022), 6 slaapkamers! en aan de voorzijde is de woning voorzien van 2 bergingen met elektra. De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen.
De woning is gunstig gelegen in de kindvriendelijke wijk “Frisopark” nabij alle gewenste voorzieningen zoals; het Kruispark, scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen, station en het centrum van Best. Daarnaast zijn uitvalswegen snel en makkelijk bereikbaar. Zoekt u een royaal en goed onderhouden woning met een fijne tuin, kom dan snel kijken!

INDELING:

BEGANE GROND:
Overdekte entree. Hal met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Locatie meterkast met 13 groepen en 3 aardlekschakelaars. Modern, volledig betegeld toilet (2024) met hangcloset, fonteintje en ventilatie. Ruime lichte woonkamer met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Deur naar de trapopgang en toegang tot de ruime provisie/kelderkast. De woonkamer is aan de voor- en achterzijde voorzien van flinke raampartijen welke veel natuurlijk daglicht binnen brengen.
Half open keuken aan de achterzijde met laminaat vloer en stucwerk wandafwerking. De L-vormige keuken opstelling is in 2020 vernieuwd en voorzien van verschillende inbouwapparatuur; combi oven/magnetron, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer en verschillende opbergkastjes, lades en een pannen carrousel. Via de keuken bereikt u de bijkeuken.
Praktische bijkeuken met laminaatvloer en deur naar de achtertuin. In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur.

1E VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Separate wasruimte/ bergkast. Hier bevinden zich tevens aansluitingen voor een wasmachine. Slaapkamer 1 aan de voorzijde met laminaatvloer. Slaapkamer 2 aan de achterzijde met laminaatvloer en kasten wand. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Moderne, volledig betegelde badkamer (2022) met hangcloset, wastafel met meubel, inloopdouche, ventilatie en wandradiator.

2E VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking en lichtkoepel. Locatie CV ketel (Nefit). Slaapkamer 4 aan de voorzijde met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, 2x Velux dakraam en airconditioning. Slaapkamer 5 aan de achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wandafwerking, 2x Velux dakraam en airconditioning. Slaapkamer 6 aan de achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wandafwerking. Volledig betegeld toilet (2022) aan de voorzijde met hang closet en wastafel.

TUIN & BERGING:
De onderhoudsvriendelijke voortuin is volledig voorzien van bestrating. Er zijn 2 bergingen aanwezig; 1 aangebouwd van steen en 1 houten berging. Beide zijn voorzien van elektra. De eveneens onderhoudsvriendelijke achtertuin is gunstig gelegen op het zonnig zuid-/westen en voorzien van bestrating en een achterom. Er is een overkapping (2023) gerealiseerd en de tuin is voorzien van verschillende elektra/ lichtpunten.

ALGMEEN:
– Ruime en keurig onderhouden eengezinswoning met zonnige achtertuin en gelegen aan een verkeersarm/doodlopend pad.
– De woning is gunstig gelegen in de kindvriendelijke wijk “Frisopark” nabij alle gewenste voorzieningen zoals; het Kruispark, scholen, kinderopvang, sportvoorzieningen, station en het centrum van Best.
– In 2021 zijn de kozijnen aan de achterzijde vernieuwd (kunststof kozijnen).
– In 2022 zijn de kozijnen aan de voorzijde vernieuwd (kunststof kozijnen).
– In 2022 is de gehele 2e verdieping vernieuwd, is deze opnieuw geïsoleerd en is het toilet (mogelijkheid voor het creëren van een 2e badkamer) toegevoegd.
– In 2023 is de 1e verdieping voorzien van horren en is zowel de voortuin als de achtertuin vernieuwd.
– In 2024 is het toilet op de begane grond vernieuwd.
– Woonoppervlakte 151 m2.
– Inhoud 555 m3.
– Perceeloppervlakte 189 m2.
– Aanvaarding in overleg.

  • 151 m2
  • 189 m2
  • 6

Kenmerken Johan Frisopark 111

Overdracht

Vraagprijs€ 475.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte189 m2
Woonoppervlakte151 m2
Inhoud555 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1974
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas, HR glas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers6
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Johan Frisopark 111

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

29.180

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

34%

20% NL

39%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod