Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Jisperweg 66 1464 NG Westbeemster

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 450.000,- k.k.

Welkom in de serene en schilderachtige omgeving van de Westbeemster, waar je nog midden op straat kunt lopen zonder een auto tegen te komen. Gelegen aan de Jisperweg, in een weidse polder rijk aan monumenten en natuurlijke schoonheid, vind je deze 2-onder-1-kap woning. De woning is gelegen aan het water. Vanuit de woning kijk je uit op een prachtige stolpboerderij en de nabijgelegen kerk, wat het karakteristieke landelijke gevoel compleet maakt. De voortuin is een kleurrijke bloemenzee, rijk aan vlinders, en zorgt voor een warm ontvangst bij thuiskomst.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

Deze woning combineert karakteristiek wonen met modern comfort. Aan de zijkant van de woning vind je een grote berging, ideaal voor opslag of hobbyruimte. De achtertuin, gelegen op het westen, nodigt uit tot lange zomerse avonden in de zon, compleet met zonneschermen voor zowel de beneden- als bovenverdieping, zodat je altijd kunt genieten van het buitenleven.

Binnen geniet je van een recent geplaatste keuken die van alle gemakken is voorzien. De grote raampartijen en het zijraam zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een warme en uitnodigende sfeer. De airconditioning houdt het binnen altijd aangenaam, ongeacht het seizoen.

Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en een badkamer. Op zolder tref je de vierde slaapkamer, verrijkt met een dakkapel en de voorzolder met een dakraam en wasmachineaansluiting.

Hier woon je karakteristiek, midden in een rustige en monumentale polder. Dit is wijds wonen op zijn best, een unieke kans om te genieten van het beste wat de Westbeemster te bieden heeft.

Kom langs en ervaar zelf waarom dit de plek is waar je je thuis zult voelen.

Een woning kopen doe je waarschijnlijk niet dagelijks, daarom is het goed om je vooraf goed te laten informeren. Wij proberen jou zo goed als mogelijk voor te bereiden met deze brochure, die wij met zorg hebben samengesteld.

Daarentegen speelt de financiering voor de gemiddelde koper ook een grote rol. Wellicht heb je al informatie ingewonnen over jouw mogelijke hypotheek, welke vorm het beste bij jou past en welke voorwaarden en/of vereisten daarbij komen kijken.

Zo niet, dan kunnen wij indien gewenst een vrijblijvend en informatief gesprek voor jou inplannen met onze onafhankelijke hypotheekadviseur. Vaak is er meer mogelijk dan je denk! Het valt of staat met goed advies.

  • 110 m2
  • 195 m2
  • 4

Kenmerken Jisperweg 66

Overdracht

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte195 m2
Woonoppervlakte110 m2
Inhoud419 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jisperweg 66

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Vergelijkbaar woningaanbod