Ga naar inhoud

Te koop: appartement Het Maisveld 60 6812 DV Arnhem

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 316.000,- k.k.

Op zoek naar een moderne woning? Dan is dit gelijkvloerse instapklare appartement, gelegen in de buurt Klingelbeek, wat voor jou!

Wat maakt Maisveld 60 zo bijzonder?
Deze moderne, energiezuinige woning baadt in natuurlijk licht dankzij de grote ramen en heeft een eigen tuin om heerlijk te ontspannen. Met slechts zeven jaar oud is het appartement volledig verduurzaamd, waardoor je je daar de komende tijd geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien is de locatie ideaal: dichtbij het levendige stadscentrum van Arnhem en toch omringd door rust en natuur. Het appartement heeft een directe eigen ingang. 

Woning highlights:
+ Levensloopbestendig 
+ Vloerverwarming
+ PVC vloer door hele woning
+ 4 Zonnepanelen
+ Op eigen terrein parkeren
+ Woonoppervlakte: 57m²
+ Aantal kamers:
+ Bouwjaar: 2017
+ Energielabel: A
+ Glas: HR ++
+ Hele gezonde en actieve VvE (Meerjarenplan up to date qua onderhoud en verduurzaming)
+ Lage maandelijkse VvE bijdrage: €117,88

Verkoper vertelt:
“Ik viel destijds voor dit mooie appartement vanwege de gunstige locatie nabij Arnhem, Oosterbeek en het groene landschap. Het is een rustige wijk met alle nodige voorzieningen vlakbij en vriendelijke buren. Parkeren was altijd gemakkelijk. Wat het bijzonder maakt, is dat het onderdeel uitmaakt van een appartementsgebouw maar toch een eigen voordeur heeft. We verhuizen vanwege gezinsuitbreiding en zullen vooral de schapenwei in de buurt gaan missen.”.

Indeling:
Begane grond: 
Je betreedt de woning via een eigen voordeur aan de voorkant van het appartementencomplex. Je betreedt de woning via de hal, die toegang geeft tot de meterkast, de slaapkamer, de wc en de woonkamer. De wc is modern met grijze vloertegels en glanzende witte wandtegels en is voorzien van een wastafel. In de hal is er ook een handige hoek om je jas op te hangen en je schoenen neer te zetten. 

Vanuit de hal loop je door naar de woonkamer van circa 25m², voorzien van grote raampartijen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De woonkamer biedt toegang tot de tuin, waar je kunt genieten van de buitenlucht. De open keuken met kookeiland van circa 6m² heeft een modern betonlook aanrechtblad met een bar en hoogglans witte kasten, compleet met inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en een vriezer. Er is ook ruimte voor een thuiswerkplek in de woonkamer. Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich een berging met de aansluiting voor de cv ketel en het witgoed. De slaapkamer (circa 11m²) heeft eveneens grote raampartijen en veel natuurlijk licht. Aangrenzend aan de slaapkamer, zit de badkamer van circa 3m² die in dezelfde stijl is afgewerkt als het toilet, met mooie grijze vloertegels en glanzende witte wandtegels, wat zorgt voor een net en consistent geheel. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een spiegel met ingebouwd licht.

Er is een gezamenlijke ruimte voor het stallen van fietsen, en daarnaast heb je naast de inpandige berging ook een eigen externe berging van (circa 7m²) binnen het gebouw voor het opbergen van spullen.

Buiten:
De tuin bereik je vanuit de woonkamer. De onderhoudsvriendelijke tuin ligt op het oosten, is bestraat met grijze tegels en omgeven door een groene heg, wat voor privacy zorgt. Aan de buitenzijde van het appartement zit een houten schuifafscheiding die als zonwering voor de woonkamer dient.

Locatie:
De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke buurt Klingelbeek, met hoogteverschillen die zorgen voor een gevarieerd landschap en een prachtig uitzicht over de Rijn. Om de hoek vind je Park Hes, een plek vol met historie, cultuur en natuurlijk landschap. Ook zijn er andere leuke plekken in de buurt, zoals de uiterwaard Rosandepolder, hondenuitlaatbos Mariëndaal, waterscouting en een muziekschool. De woning is gelegen nabij de N225 en de supermarkt Hoogvliet. Op slechts 10 minuten fietsafstand bevindt je je in de binnenstad van Arnhem, waar je kunt genieten van winkels, restaurants en cafés. Aan de andere kant ben je binnen 10 minuten in Oosterbeek, een chique dorp met vrijstaande huizen en uitgestrekte natuurgebieden.

Bereikbaarheid:
+ Treinstation 3,53 km
+ Bushalte 0,22 km
+ Centrum 3,13 km
+ Snelweg afrit 3,41 km
+ Supermarkt 2,38 km
+ Kinderopvang 0,94 km
+ Basisonderwijs 1,40 km
+ Voortgezet onderwijs 2,26 km

Aanvaarding:
In overleg.

Dit appartement verdient zeker een bezichtiging. Kom je snel kijken?!

Disclaimer:
De vermelde afmetingen zijn circa maten. Eventuele afwijkingen tussen de werkelijke en opgegeven circa maten/oppervlakten leiden niet tot enig recht op schadevergoeding. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze specificaties.

  • 57 m2
  • 1

Kenmerken Het Maisveld 60

Overdracht

Vraagprijs€ 316.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte57 m2
Inhoud188 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2017
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd, HR glas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Het Maisveld 60

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

155.699

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

39%

20% NL

34%

20% NL

27%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod