Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Meidoornstraat 3 5682 CE Best

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 400.000,- k.k.

Fraaie, keurig onderhouden tussenwoning met een diepe achtertuin met berging en achterom gunstig gelegen in Oud Best. De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen. De 2e verdieping is in 2009 voorzien van een flink dakkapel aan de achterzijde. Er zijn 4 slaapkamers en er is voldoende bergruimte in de woning. De woning is gunstig gelegen in de gewilde wijk “Oud Best” nabij het centrum van Best. Alle gewenste voorzieningen zijn op loopafstand zoals; school, kinderopvang, park, station, winkels, restaurants en uitvalswegen. Wilt u op een rustige plek wonen, op een steenworp afstand van het centrum? Kom dan snel kijken.

INDELING:

BEGANE GROND:
Overdekte entree. Hal met laminaat vloer en deels stucwerk wandafwerking. Volledig betegeld toilet. Flinke kelder/trapkast voor het opbergen van bijvoorbeeld uw provisie. In deze kelder/trapkast bevinden zich de nutsvoorzieningen; meterkast met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars.
Lichte doorzon woonkamer met laminaat vloer, stucwerk wandafwerking, een deur naar de hal en een deur naar de keuken. De aansluitingen van de glasvezel bevindt zich aan de voorzijde in de woonkamer.
Dichte keuken aan de achterzijde met laminaat vloer, betegelde wandafwerking en deur naar de achtertuin. De rechte keukenopstelling is voorzien van verschillende inbouwapparatuur; 4-pits gasfornuis, afzuigkap, oven, koelkast en verschillende opbergkastjes en lades.

1E VERDIEPING:
Overloop met laminaat vloer en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 1 aan de achterzijde met laminaat vloer en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 2 aan de voorzijde met laminaat vloer. Slaapkamer 3 aan de achterzijde met laminaat vloer en deur naar het balkon.
Volledig betegelde badkamer aan de voorzijde met inloop douche en wastafel.

2E VERDIEPING:
Voorzolder met laminaat vloer en dakraam aan de achterzijde. Op de voorzolder bevindt zich de CV ketel (Remeha Avanta, 2013) en de aansluiting voor de wasmachine. Slaapkamer 4 met laminaat vloer, dakkapel (2009) aan de achterzijde en deels behang en deels stucwerk wandafwerking.

TUIN & BERGING:
De voortuin is voorzien van een pad naar de voordeur en borders met vaste beplanting en struikgewas. De onderhoudsvriendelijke achtertuin is gelegen op het noord westen en is voorzien van bestrating, een buitenkraantje en een achterom. De achterom is de laatste achterom in de rij. De achterdeur is overdekt (door het balkon). Stenen berging achterin de tuin met elektra.

ALGEMEEN:
– Fraaie, keurig onderhouden tussenwoning met een diepe achtertuin met berging en achterom gunstig gelegen in Oud Best.
– De woning is gunstig gelegen in de gewilde wijk “Oud Best” nabij het centrum van Best. Alle gewenste voorzieningen zijn op loopafstand zoals; school, kinderopvang, park, station, winkels, restaurants en uitvalswegen.
– De begane grond en de 1e verdieping zijn voorzien van onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen.
– De 2e verdieping is in 2009 voorzien van een flink dakkapel.
– Woonoppervlakte 95m2.
– Perceeloppervlakte 139m2.
– Inhoud 338m3.
– Aanvaarding in overleg.
– Wilt u op een rustige plek wonen, op een steenworp afstand van het centrum? Kom dan snel kijken.

  • 95 m2
  • 139 m2
  • 4

Kenmerken Meidoornstraat 3

Overdracht

Vraagprijs€ 400.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte139 m2
Woonoppervlakte95 m2
Inhoud338 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1962
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Meidoornstraat 3

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

29.180

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

19%

20% NL

35%

20% NL

46%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod