Ga naar inhoud

Te koop: appartement Robert Schumanring 219 3137 VB Vlaardingen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 275.000,- k.k.

Op een geliefde plek in de woonwijk Holy Noord mogen wij u deze leuke 3 kamer maisonnette met zonnig balkon te koop aanbieden. De woning is goed onderhouden, maakt deel uit van een actieve vereniging van eigenaren en is gelegen op eigen grond.

Middels de open portiek van het complex komt u uit bij de overdekte galerij van de tweede verdieping, vanuit waar de toegang wordt verstrekt tot de woning.

Vanuit de centrale ontvangsthal van de woning heeft u allereerst toegang tot de eerste slaapkamer aan de voorzijde. Deze lichte slaapkamer is voorzien van een moderne laminaatvloer, strakke wandafwerking en hard houten kozijnen met dubbel glas.
Tevens is op deze verdieping de moderne badkamer gelegen, welke in 2022 volledig is vernieuwd en geheel is betegeld. Deze fijne ruimte beschikt over een inloopdouche, wastafelmeubel en design radiator.

Middels de vaste trap met trapkast komt u uit op de tweede verdieping waar allereerst de lichte woonkamer is gelegen. Op de vloer ligt een moderne laminaatvloer, de wanden zijn strak afgewerkt en de kozijnen zijn van hard hout met dubbel glas. Middels de loopdeur wordt de toegang verstrekt tot het zonnige balkon, waar u geniet van veel rust en privacy.

De keurige keukenopstelling is aan de voorzijde van het complex gelegen en voorzien van een koelkast, vriezer, 4-pits inductie kookplaat met afzuigschouw, vaatwasser, combi-oven en de aansluiting van de wasmachine en droger.

Vanuit de overloop wordt tevens de toegang vertrekt tot de tweede slaapkamer, welke eveneens is voorzien van een moderne laminaatvloer, strakke wandafwerking en hard houten kozijnen met dubbel glas.

Tot slot bevindt zich op deze verdieping de deels betegelde toiletruimte uit 2023 met hangend closet en fontein en een vaste kast voorzien van een elektrische boiler.

Er is een separate eigen berging box aanwezig voor extra bergruimte.

De ligging aan de rand van de gezellige wijk Holy Noord is zeer centraal. Zo bevindt de woning zich op loopafstand van winkelcentrum De Loper met supermarkten en divers winkelaanbod, kinderboerderij Holywood en openbaar vervoer als de tram en bus. Binnen enkele minuten bent u op uitvalswegen als de A4 en de A20 om binnen 20 uit te komen in Rotterdam, Delft of Hoek van Holland strand en in de wijk is er voldoende gratis parkeermogelijkheid. Als u wilt genieten van de natuur is natuur- en recreatiegebied de Broekpolder om de hoek gelegen!

Hieronder beschrijven wij de woning puntsgewijs maar wij begrijpen dat u de woning graag met eigen ogen wil bekijken. Twijfel dan niet te lang en maak snel een afspraak met ons kantoor voor een persoonlijke bezichtiging.

Bijzonderheden:
– Instapklare 3 kamer maisonnette gelegen in de geliefde woonwijk Holy Noord;
– Woonoppervlakte circa 74 m² (gemeten conform de meetinstructie);
– Bouwjaar 1982;
– Privé en zonnig gelegen balkon;
– Separate eigen bergingbox voorzien van elektra;
– Geheel voorzien van dubbel glas;
– Deze woning is gasloos;
– Energielabel D;
– Verwarming middels blokverwarming;
– Gelegen op eigen grond;
– VvE bijdrage €150 (exclusief voorschot stookkosten à €46,–) per maand;
– Voldoende gratis parkeermogelijkheid in de wijk;
– Binnen enkele minuten op uitvalswegen als de A4 en de A20 om binnen 20 uit te komen in Rotterdam, Delft of Hoek van Holland strand;
– Op loopafstand van winkelcentrum de Loper met supermarkten en divers winkelaanbod, kinderboerderij Holywood en openbaar vervoer als de tram en bus;
– Natuur- en recreatiegebied de Broekpolder is om de hoek gelegen;
– Oplevering in overleg.

Overige:
Huis kopen? Neem uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee!
Download nu via www.dewittegarantiemakelaars.nl de brochure van deze woning.

Een daadwerkelijke koopovereenkomst komt pas tot stand nadat beide partijen de schriftelijke overeenkomst hebben ondertekend.

Toelichtingsclausule Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Nadrukkelijk zij vermeld, dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of een offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

  • 74 m2
  • 2

Kenmerken Robert Schumanring 219

Overdracht

Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte74 m2
Inhoud246 m3

Bouw

SoortMaisonnette
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1982
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Robert Schumanring 219

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

71.999

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

41%

20% NL

27%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod