Ga naar inhoud

Te koop: appartement Marialaan 61 6541 RC Nijmegen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 295.000,- k.k.

Absoluut een UNIEKE aanbieding !

Dat is dit op de begane grond gelegen in nieuwstaat verkerende appartement met ruime zonnig gelegen achtertuin. Het appartement is geheel sleuteklaar, je kunt er werkelijk direct in.

Je woont hier in de populaire wijk Nijmegen Oud-West met diverse gezellige horecagelegenheden, het bekende Westerpark en de culturele hotspot het Honig-terrein. Het appartement zelf is gelegen op de begane grond en beschikt over een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie nieuwe open keuken, 1 slaapkamer, een eveneens geheel nieuwe badkamer én een riante tuin aan de achterzijde.

Voor starter of doorstromer, dit stadsdeel is een heerlijk plek om te wonen! Je wandelt of fietst zo naar het centrum van Nijmegen, je vindt er gezellige horecagelegenheden zoals het populaire Wijck, Nimma en het direct tegenover je woning gelegen Villa Voorstad. Alle overige benodigde voorzieningen zoals een ruime keuze aan supermarkten, scholen, kinderopvang en een gezondheidscentrum zijn eveneens op loop- en fietsafstand bereikbaar. De bushalte ligt voor de deur en heeft een directe verbinding naar het centraal station. Ben je in het bezit van een auto? Dan kun je met een bewoners vergunning parkeren voor de deur.

Het appartementencomplex waarin de woning is gelegen bestaat uit vier woonlagen en het appartement zelf is op de begane grond op de hoek gelegen. Via je eigen voordeur bereik je de woning.

Indeling; Entree/hal, ruime en lichte woonkamer met veel lichtinval via het grote raam aan de voorzijde en voorzien van een luxe nieuwe open keuken. Via de trap bereik je de achterzijde van het appartement bestaande uit een overloop, nieuw toilet, nieuwe badkamer met douche en wastafelmeubel, slaapkamer met kast met daarin de CV en witgoedaansluitingen en de toegang tot de ruime achtertuin op het zuiden.

De woning ie recent geheel gerenoveerd waardoor het geheel een werkelijk prachtige uitstraling heeft. Werkelijk alles is nieuw in deze woning.

In het centrale gedeelte van het appartementencomplex heb je in de kelder nog een aparte grote berging, waarin je meerdere fietsen kunt stallen en je niet dagelijks benodigde spullen kunt opbergen. De berging is voorzien van elektra en een raam. Je woont hier aan een ventweg met voldoende parkeerplaatsen voor je deur.

Praktische info

* Bouwjaar 1957. Geheel verbouwd in 2024.
* Woonoppervlak 58 m²
* Riante tuin op het zuiden
* Extra berging in het complex
* Servicekosten € 94.25,- p/m

  • 58 m2
  • 1

Kenmerken Marialaan 61

Overdracht

Vraagprijs€ 295.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte58 m2
Inhoud234 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1957
Dak typePlat dak
IsolatievormenDubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Marialaan 61

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

173.557

Vergelijkbaar woningaanbod