Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Steengrachtstraat 21 7061 BP Terborg

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 239.000,- k.k.

In een rustige straat, ten noorden van de Industrieweg, staat deze twee-onder-een kapwoning met een ruime garage, oprit en drie slaapkamers. De achtertuin met groot terras is gesitueerd op het noordwesten en in de aanbouw zijn de keuken en bijkeuken gesitueerd. In de verrassend ruime woonkamer is genoeg plek voor een grote zithoek en een eettafel. Het is mogelijk om de woning met inboedel te kopen, waardoor je hier al snel kan gaan wonen.

De supermarkt, bakker, winkels, andere dorpsvoorzieningen en het treinstation bevinden zich op loopafstand. Kinderen kunnen lopend naar de basisschool en je woont in een rustige straat, vlak om de hoek van het Natuurpark Akkermansbeek.

Indeling:
Begane grond:
Volg het pad in de voortuin, richting de donkerblauwe voordeur. In de aansluitende hal zie je, aan de rechterzijde, de toiletruimte met wandcloset en de trap naar de eerste verdieping. Onder de trap is een handige bergkast.
Doordat de keuken naar de aanbouw is verplaatst is de woonkamer een stuk groter worden. Grote ramen aan de voor- en achterzijde zorgen voor veel lichtinval en mooi uitzicht naar de tuin.
De meer dan 4.50 meter lange keuken, met een groot raam aan de tuinzijde, biedt ruimte om een ontbijttafel neer te zetten. De lange wandopstelling biedt veel bergruimte en de gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koel-/vriescombinatie zijn ingebouwd. In de aansluitende, verwarmde bijkeuken hangen de HR-ketel en een uitstortgootsteen. Ook de wasmachine, en eventueel een droger, kunnen hier staan.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer. Aan de achterzijde zijn de hoofdslaapkamer en een slaap-/werkkamer met een inbouwkast. Ook de slaapkamer aan de voorzijde, met een breedte van meer dan 4 meter, heeft een inbouwkast.
De badkamer, met de originele wandtegels en een granitovloer, is ingedeeld met een ruime douche en een wastafel. Het vergroten van de badkamer is mogelijk, richting de inbouwkast van de naastgelegen slaapkamer.

Zolder:
Een luik met vlizotrap geeft toegang tot de bergzolder.

Garage:
Schuin achter de woning is een circa 21 m2 grote, stenen garage met een bergzolder gebouwd. Met de auto, motor en fiets is de garage goed bereikbaar en aan de tuinzijde zijn een deur en drie ramen geplaatst.

Exterieur:
Niet alleen de woning, maar ook de tuin is goed onderhouden. In de voortuin zie je gevarieerde, merendeels groenblijvende beplanting en bestrating. Op de oprit met pergola is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.
Via de oprit loop je de achtertuin in, gesitueerd op het zuiden. Het eerste deel van de tuin is ingericht als terras en het tweede deel met een grasveldje. Er hangt al een metalen stang voor een schommel, dus de kinderen zullen blij zijn.

Bijzonderheden:
– Houten kozijnen, voorzien van isolerende beglazing;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel;
– Parkeergelegenheid op eigen terrein (oprit en garage);
– Keuken en bijkeuken in de aanbouw;
– Drie slaapkamers;
– Verkoper heeft voorkeur voor verkoop inclusief (een deel van de) inboedel. Dit is inbegrepen bij de vraagprijs.
– Energielabel E.

  • 83 m2
  • 205 m2
  • 3

Kenmerken Steengrachtstraat 21

Overdracht

Vraagprijs€ 239.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte205 m2
Woonoppervlakte83 m2
Inhoud292 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1965
Dak typeDwarskap
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Steengrachtstraat 21

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

39.568

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

37%

20% NL

31%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod