Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Jacob Catsstraat 55 7131 WP Lichtenvoorde

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 299.000,- k.k.

Met een speeltuintje om de hoek is deze uitgebouwde, goed onderhouden woning een perfecte plek voor een gezin. Maar ook als je alleen of samen gaat wonen in deze woning, zul je hier al snel het thuisgevoel ervaren. Parkeren kan op eigen terrein en de diepe achtertuin met berging is gesitueerd op het noordwesten. In totaal zijn er drie slaapkamers, die stuk voor stuk heel ruim zijn. De moderne badkamer met inloopdouche, de zeer ruime keuken en de handige bijkeuken zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Het centrum van Lichtenvoorde met supermarkten, winkels en horeca is op fietsafstand, net als de bushalte. Er zijn sportverenigingen in het dorp, net als een peuterspeelzaal en een basisschool. In het hart van het dorp vind je het Wentholtpark met een kinderboerderij en een mooie wandelroute, die ook heel geschikt is om een rondje te gaan hardlopen. De N18 zorgt voor goede verbindingen met Enschede, Groenlo, Varsseveld en de A18 richting Doetinchem.

Indeling:

Begane grond:
Parkeer de auto onder de carport en loop richting de entree van deze ruime woning. Hier zie je niet alleen de voordeur naar de hal, maar ook een deur naar de tot bijkeuken verbouwde berging. In deze ruimte, die ook vanuit de hal te bereiken is, is een vaste kastenwand met schuifdeuren gebouwd. Ook de wasmachine en droger kunnen in de bijkeuken staan.
Via de voordeur loop je de ruime hal in, met de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De lichte laminaatvloer ligt niet alleen in de hal, maar ook in de woonkamer. Rechts in de hal is de toiletruimte met een wandcloset, fonteinkastje, een natuursteenvloer en wandtegels die qua kleur goed in het geheel passen.
De uitgebouwde woonkamer heeft een grote pui aan de tuinzijde, met openslaande deuren naar de tuin. Een grote zithoek, tv-meubel en een eettafel kunnen hier prima staan, zonder dat de woonkamer vol oogt. Het plafond is afgewerkt met zogenaamd ‘schuurwerk’ en de muren zijn gestuct.
Aan de voorzijde is de ruime keuken met een natuursteenvloer en een zeer ruime U-opstelling (2000), met een zwart natuurstenen blad en een bijpassende achterwand. Deze keuken heeft een geweldige hoeveelheid bergruimte en alle benodigde apparatuur is ingebouwd: een keramische kookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en een koelkast. Een deel van de apparatuur is in 2019 vernieuwd.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn twee ruime slaapkamers, de badkamer en een inbouwkast te bereiken. Je vindt deze kast links van de trap naar de begane grond en aan de andere kant van deze trap is de trap naar de tweede verdieping.
Aan de voorzijde is de hoofdslaapkamer met een airco-unit en een 2.50 meter lange kastenwand, met drie schuifdeuren van vloer tot plafond. Ook de slaapkamer aan de achterzijde is ingericht als tweepersoonskamer.
In 2017 is de badkamer geheel vernieuwd. Het raam zorgt voor prettig lichtinval en de ruimte is fraai ingedeeld met een grote inloopdouche, een wandcloset, wandradiator en een groot badmeubel met spiegelkast.

Tweede verdieping:
Een vaste trap geeft toegang tot de tweede verdieping, waar je als eerste op de overloop staat, hier zie je de HR-ketel, de ventilatie-unit en bergruimte in de schuinten van het dak.
Aansluitend is de derde slaapkamer, met een dakraam aan de voorzijde en een diepe berging met dakraam aan de achterzijde.

Exterieur:
Aan de voorzijde zie je de carport, waardoor je altijd op eigen terrein kan parkeren. Het hele buitenterrein is bestraat, met de mogelijkheid om potten met planten neer te zetten.
Openslaande deuren in de woonkamer geven toegang tot de diepe achtertuin op het noordwesten. Houten schuttingen en groene hagen zorgen voor privacy en aan de voorzijde van de berging is een overkapping gebouwd. Rechts van de berging is een poort naar de steeg, waardoor de fietsen zo in de berging gezet kunnen worden.

Bijzonderheden:
– Uitbouw aan de achterzijde (ca. 1996) met nieuwe kunststof pui (2023) vernieuwde platte dakbedekking (2023);
– Merendeels kunststof kozijnen met isolerende beglazing (deels HR++);
– Het buitenschilderwerk is in 2023 uitgevoerd;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Nefit Proline, 2010);
– Ruime keuken en badkamer;
– Parkeergelegenheid op eigen terrein;
– Diepe achtertuin met een achterom, berging en een overkapping;
– Energielabel C

  • 129 m2
  • 184 m2
  • 3

Kenmerken Jacob Catsstraat 55

Overdracht

Vraagprijs€ 299.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte184 m2
Woonoppervlakte129 m2
Inhoud462 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1982
Dak typeDwarskap
IsolatievormenDakisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Jacob Catsstraat 55

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

29.634

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

36%

20% NL

37%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod