Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Vivaldihof 39 2402 VD Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 365.000,- k.k.

Zeer ruime en lichte gezinswoning met 4 slaapkamers, speelse woonkamer en fijne achtertuin!

Deze heerlijke ruime gezinswoning in de Componistenbuurt biedt veel mogelijkheden. Vanwege de ruimte en groene ligging heeft de woning de potentie om een heerlijk nieuw thuis te worden. Zo hier en daar verdiend de woning wat aandacht, maar de mogelijkheden die de woning biedt zijn enorm!

De woning is zeer gunstig en rustig gelegen aan een groenstrook met een gezamenlijke ‘tuin’ welke door de buurt netjes wordt onderhouden. Op korte afstand liggen winkelcentrum “de Herenhof”, winkelcentrum “de Ridderhof”, scholen en uitvalswegen. Dankzij de centrale ligging nabij de N11/N207 is de gehele Randstad vanuit Alphen aan den Rijn goed bereikbaar. Schiphol en grote steden als Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn binnen circa 20 tot 30 autominuten bereikbaar.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond:
Wanneer u de auto heeft geparkeerd in het nabijgelegen parkeerhofje loopt u via de autovrije straat richting uw voortuin. Deze voortuin is deels betegeld en deels groen. Binnenkomend in de betegelde hal is er voldoende garderoberuimte en heeft u toegang tot de trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. Ook de moderne meterkast (12 groepen + fornuisgroep en 4x aardlekschakelaar) en de toiletruimte met staand toilet zijn hier te vinden.

De woonkamer is heerlijk licht en heeft een speelse ‘Z-vormige’ indeling. Zowel de voorzijde doormiddel van de erker als de grote raampartij aan de achterzijde geeft de woning een heerlijke lichte uitstraling. De woonkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en neutraal afgewerkte wanden. Zowel via de openslaande deuren in de achtergevel als de deur in de keuken geeft u toegang tot de achtertuin. Onder de trap bevindt zich een praktische trapkast voor veel spullen.

De keuken ligt aan de achterzijde en is opgesteld in een L-vormige opstelling. De keuken is afgewerkt met een lichtbruin kunststof werkblad en witte fronten. De keuken beschikt verder over de volgende inbouwapparatuur;
– 5-pits gaskookplaat,
– afzuigkap,
– oven,
– vaatwasser en
– koel-/vriescombinatie.

Achtertuin
De achtertuin heeft een mooie combinatie van tegels en groen en beschikt tevens over een sfeervolle veranda direct aan de achtergevel. Via het zonnescherm aan de achterzijde kan de veranda mooi in de schaduw worden gebracht waardoor u ook in de zomer heerlijk kan genieten van de veranda. Achter in de tuin is tot slot nog een vrijstaande stenen berging met elektra te vinden en de achterom zodat u via de poort de tuin kunt verlaten.

Eerste verdieping:
Via de trapopgang in de hal komt u boven op de 1e verdieping. De overloop geeft u hier toegang tot drie ruime slaapkamers en de badkamer.

Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers gelegen. Beide slaapkamers zijn ruim genoeg en heerlijk licht. De kleine kamer is ideaal te gebruiken als kinderkamer, kastenkamer of kantoor en de grote slaapkamer is groot genoeg om een tweepersoonsbed en een grote kast kwijt te kunnen. Deze grote slaapkamer is daarbij voorzien van aircoinstallatie welke begin 2022 nog geplaatst is. De ouderslaapkamer is aan de voorzijde gelegen. Deze slaapkamer is nog iets royaler, heerlijk licht en beschikt over een praktische schuifkastenwand.

De badkamer is direct naast de ouderslaapkamer te vinden. De badkamer is gedateerd, maar beschikt over voldoende ruimte om er een zeer fraaie badkamer van te maken. De huidige badkamer beschikt over een ligbad, douchebak, wastafel in meubel en vrijhangend toilet. Daarbij is er een designradiator aanwezig.

Tweede verdieping:
Tot slot de tweede verdieping. Deze verdieping is verrassend ruim en zou gemakkelijk kunnen worden opgedeeld in twee slaapkamers. Op de overloop bevindt zich achter de knieschotten voldoende bergruimte en aan de voorzijde van de woning is de opstelplaats van de wasmachine te vinden. Aan de achterzijde van de overloop hangt de C.V.-ketel (Remeha, 2023) en is een fijn dakraam voor de lichtinval.

De slaapkamer is in de huidige situatie opgedeeld in twee gedeeltes. Het slaapgedeelte aan de voorzijde en een ‘relaxgedeelte’ aan de achterzijde. Vanwege het dakraam en de dakkapel is het ook mogelijk om twee slaapkamers te realiseren. De dakkapel aan de achterzijde is aan de buitenzijde in matige conditie en zal opgeknapt moeten worden door de nieuwe bewoners.

Bijzonderheden:
– Gelegen in de kindvriendelijke Componistenbuurt
– Woning gelegen aan autovrij groen veld
– Ruim 128 vierkante meter woonoppervlak
– Vier slaapkamers met mogelijkheid tot 5
– C.V.-ketel in 2023 vernieuwd (Intergas)
– De woning dient hier een daar gemoderniseerd/opgeknapt te worden
– Gedeeltelijk dubbel glas
– Energielabel C

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 128 m2
  • 149 m2
  • 4

Kenmerken Vivaldihof 39

Overdracht

Vraagprijs€ 365.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte149 m2
Woonoppervlakte128 m2
Inhoud425 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1969
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Vivaldihof 39

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Vergelijkbaar woningaanbod