Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Zomerzon 49 1566 TS Assendelft

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 485.000,- k.k.

Deze eengezinswoningen aan de Zomerzon in Assendelft zijn typische rijwoningen 2.0! Werd tot laat in de vorige eeuw nog volledige eenheid nagestreefd, tegenwoordig willen we niet allemaal hetzelfde. De speelse architectuur van deze woningen verrast dan ook met diversiteit in gevels. De duurzaamheidsmaatregelen vervolmaken de kwalificatie voor het A+-label. De woning is aangesloten op de stadsverwarming en dus nu al gasloos en daarmee klaar voor de toekomst!

Deze woning is misschien wel de ideale eengezinswoning. Veel ruimte op de begane grond door de ruime aanbouw en totaal 4 slaapkamers waarbij de grote zolderkamer het meest in het oog springt door de geplaatste dakkapel en roomdevider. En via de poort in de achtertuin lopen de kleintjes zo richting de achtergelegen speeltuin waar de buurtkinderen samenkomen. Geen zorgen voor het oversteken van een drukke weg.

De woning is net zo verzorgd als de voorgevel doet vermoeden. Vanuit de ruime hal kom je in de uitgebouwde woonkamer met aan de voorzijde de moderne keuken voorzien van de nodig inbouwapparatuur. Gaan we een verdieping dan kom je drie slaapkamers tegen, maar ook een prachtige badkamer. In 2021 vernieuwd en het is echt een plaatje. Voorzien van ruime douchecabine en dubbele wastafel. De toilet is separaat te bereiken vanuit de overloop.
Nog een verdieping hoger treffen we op de voorzolder de wasvoorzieningen een warmte terugwininstallatie.

Indeling:
Begane grond: royale voortuin op het zuiden. Entree. Hal met meterkast. Geheel betegeld toilet met wandcloset en fontein. Trapopgang. Woonkamer met net vloerafwerking en dubbele openslaande deuren naar fraai aangelegde achtertuin met houten berging en achterom. Open keuken met granieten aanrechtblad in hoekopstelling, voorzien van ingebouwde inductie kookplaat met wasemkap, vriezer, oven, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.
Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. Geheel betegeld toilet met fontein. Drie slaapkamer. Luxe badkamer.
Tweede verdieping: overloop met wasmachineaansluiting. Vierde slaapkamer met dakkapel.

De Zomerzon ligt in Waterrijk, een van de eerste delen van Saendelft. Wat deze buurt speciaal maakt, is de ruimtelijke opzet waar de ten oosten van de Dorpsstraat gelegen woningen van profiteren. Het omringende landelijk gebied en de waterpartijen in de buurt zelf verklaren de naamgeving. Hier is het heerlijk buitenspelen! Vandaar de populariteit onder gezinnen…
Ook de bereikbaarheid en het voorzieningenniveau zijn geweldig. Het is vijf minuten lopen naar de basisschool. De verbindende fietsroute brengt je in dezelfde tijd naar het NS station en het uitgebreide winkelcentrum.

Bijzonderheden:
– woonoppervlakte 136 m2;
– inhoud 471 m3;
– perceelgrootte 130 m2;
– bouwjaar 2001, energielabel A+;
– gasloos, voorzien van wtw en stadsverwarming;
– supercentraal ten opzichte van school, supermarkt en snelweg;
– aanvaarding in overleg.

  • 136 m2
  • 130 m2
  • 4

Kenmerken Zomerzon 49

Overdracht

Vraagprijs€ 485.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte130 m2
Woonoppervlakte136 m2
Inhoud471 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2001
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA+

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Zomerzon 49

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

19%

20% NL

24%

20% NL

57%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod