Ga naar inhoud

Te koop: appartement GOLDCITY - Signature 3+1 ong Kargicak, Alanya

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 270.000,- k.k.

GOLDCITY Hotel is een perfecte plek om vakantie te vieren of om te investeren in uw eigen vakantiehuis. GOLDCITY Hotel biedt u een concept aan waarbij u de rust van uw eigen vakantiehuis kan combineren met de gezelligheid en de faciliteiten van GOLDCITY Hotel.

GOLDCITY SIGNATURE 1+1 APPARTEMENTEN
Het project GOLDCITY Signature 3+1 bestaat uit 2 blokken van 54 moderne appartementen. Gelegen op een ruim perceel en op steenworp afstand van GOLDCITY Hotel. De appartementen hebben een adembenemend uitzicht op de zee, bergen en het prachtige Alanya.

De appartementen liggen slechts op 20 minuten van het centrum van Alanya en op 5 minuten van de gezellige plaats Mahmutlar, die de laatste jaren een verlengstuk is geworden van Alanya. Zowel in Alanya als in Mahmutlar vind je veel voorzieningen, zoals shopping malls, restaurants, boulevard, beachclubs, watersporten en supermarkten. Daarnaast liggen de appartementen op 30 km van de luchthaven van Alanya-Gazipasa.

HOE ZIET HET APPARTEMENT ERUIT?
Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers met inloopdouche en toilet. De woonkamer grenst aan een mooie open keuken die in verbinding staat met het balkon. Vanuit de woonkamer komt u met een moderne trap op de bovenverdieping waar zich de slaapkamers en badkamers bevinden. Aangrenzend aan de slaapkamers vindt u een ruim balkon. Het appartement is bereikbaar zowel met de trap als met de centrale lift.

WELKE FACILITEITEN HEEFT HET APPARTEMENTENCOMPLEX?
· Ruim zwembad met ligbedden en parasols
· Buitendouches
· Fitnessruimte
· Hamam
· Lobby met personeel
· Lounge- en speelruimte
· Voldoende parkeergelegenheid
· Mooi ruim opgezet park rondom het appartementencomplex met picknick gelegenheden
· 24/7 beveiliging

WELKE FACILITEITEN HEEFT GOLDCITY HOTEL?
· Restaurants & bars
· Zwembaden: hoofdzwembad, Olympisch zwembad, kinderwaterspeeltuin, panoramisch verwarmd binnenzwembad en een aquapark met spectaculaire glijbanen.
· Privéstrand & Watersporten op 5 minuten afstand
· Spa & Welness: Turks bad, jacuzzi, sauna, massageruimte
· Sportcomplex bestaande uit:
– 2 voetbalvelden volgens FIFA-normen
– 6 tennisbanen
– Volleybal- en basketbalveld
– Sportschool en zelfs een atletiekbaan

HEEFT DIT UW INTERESSE GEWEKT EN HEEFT U NOG VRAGEN?
Neem gerust contact op met ons kantoor, wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden of om een afspraak te maken met ons team. Daarnaast kijken wij graag mee naar uw hypotheekmogelijkheden, bijvoorbeeld om uw overwaarde uit Nederland te investeren in een vakantiewoning.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 91 m2
  • 1

Kenmerken GOLDCITY - Signature 3+1 ong

Overdracht

Vraagprijs€ 270.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte91 m2
Inhoud300 m3

Bouw

SoortPenthouse
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2024
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1

Maandlasten

Ligging GOLDCITY - Signature 3+1 ong

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod