Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Hoog Barge 2 7211 DV Eefde

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 650.000,- k.k.

Gelijkvloers en ruim wonen op een prachtige en rustige plek in Eefde, net buiten Zutphen. Aan de Hoog Barge, een zijstraat van De Blaak, staat deze fantastische bungalow met vier slaapkamers, een moderne keuken en badkamer en een fraaie woonkamer met optimaal tuincontact. Aan bergruimte is geen gebrek, want deze bungalow heeft een inpandige garage en een groot souterrain met hobbyruimte. De achtertuin op het zonnige westen heeft een mooie ligging aan een plantsoen, waardoor er veel privacy op het terras is.

Eefde, wat deel uitmaakt van de gemeente Lochem, heeft diverse voorzieningen: een supermarkt, dorpshuis met medisch centrum, een bakker en sportfaciliteiten. Deze voorzieningen bevinden zich op loopafstand, net als een basisschool en het prachtige buitengebied. Met de fiets is de binnenstad van Zutphen goed bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:
Parkeer de auto onder de carport en loop vervolgens naar de entree van deze zeer ruime bungalow. De lichte hal met een leistenen vloer (Black mustang) is een stijlvolle ontvangstruimte met paneeldeuren, stucwerk en een garderobe. Deze mooie deuren, merendeels met glas in lood, zijn op de hele begane grond geplaatst.
Links in de hal is een deur naar de woon-/eetkamer van ca. 54 m², met mooi uitzicht naar de voor- en achtertuin en een grote schuifpui naar het terras. Opvallend is het ruim 3 meter hoge plafond, die de beleving van ruimte versterkt en de woonkamer een fraaie uitstraling geeft. Het zitgedeelte bevindt zich bij de open haard en het eetgedeelte biedt ruimt aan een grote tafel, waar vrienden en familie kunnen aanschuiven.
In de hoek van de woonkamer is een deur naar de keuken, die ook vanuit de hal te bereiken is. In de gehele woning ligt een luxe leistenen vloer (Black mustang) De keuken in hoekopstelling is voorzien van een natuursteen blad. De inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, heteluchtoven, combimagnetron, koelkast en vriezer zijn ingebouwd.
Iets verder in de hal zijn een wasruimte en de inpandige garage, voorzien van openslaande deuren naar de oprit. De garage is thans in gebruik als berging/fietsenstalling en de wasruimte biedt ook ruimte aan de verwarmingsinstallatie.
Een van de pluspunten van deze bungalow zijn de slaapkamers, vier in totaal. De slaapkamer aan de voorzijde is ook geschikt als werk-/studeerkamer, er zijn twee eenpersoonskamers en de hoofdslaapkamer bevindt zich aan het einde van de lange gang. Deze slaapkamer heeft lichtinval aan twee zijden en een schuifpui naar de tuin.
In de slaapvleugel is ook de badkamer die, net als de keuken, in 2011 is vernieuwd. Het bad staat onder het grote raam en de badkamer is verder ingedeeld met een inloopdouche, wandcloset en een groot wastafelmeubel.

Souterrain:
Vanuit de garage en ook via de tuin is het zeer ruime souterrain te bereiken. Er zijn maar liefst 10 ruimtes met een plafondhoogte variërend van 1.90 meter tot 2.26 meter. Voor opslag, als hobbyruimte en voor de wijnvoorraad is dit een fantastische plek waardoor een zolder niet meer nodig is.

Exterieur:
Deze gelijkvloerse bungalow staat op een perceel van 650 m², met de achtertuin op het westen. In de voor- en achtertuin zie je een grote variatie aan beplanting, bestrating en grind. Het deels overdekte terras is een mooie plek om van al het groen in de tuin te genieten. Aan twee zijden grenst de tuin aan openbaar groen.

Bijzonderheden:
– De dakbedekking van het hoge deel is in 2013 vernieuwd (inclusief dakbeschot, isolatie en boeidelen);
– Bij het lage deel van het dak zijn de boeidelen en lichtkoepels in 2013 vervangen;
– Hardhouten kozijnen met isolerende beglazing (deels HR);
– Groot, multifunctioneel souterrain;
– Heteluchtverwarming (Brink Allure, 2004) en een open haard;
– Warm water via een geiser (Vaillant, 2011);
– Laatst uitgevoerde verbouwing in de periode 2011-2013, inclusief elektra;
– Vier slaapkamers;
– Energielabel D

  • 163 m2
  • 650 m2
  • 4

Kenmerken Hoog Barge 2

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte650 m2
Woonoppervlakte163 m2
Inhoud1.328 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1976
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Hoog Barge 2

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

33.545

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

33%

20% NL

33%

20% NL

33%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod