Ga naar inhoud

Te koop: appartement Emmerikseweg 431 7206 DC Zutphen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 235.000,- k.k.

Bijna aan het einde van de Emmerikseweg, om de hoek van de dierenweide en schuin tegenover winkelcentrum De Brink, staat een kleinschalig appartementengebouw met benedenwoningen en ruime maisonnettes. Een van deze maisonnettes, met twee slaapkamers en een groot dakterras, kan jouw nieuwe (t)huis worden. De keuken en badkamer zijn in 2020 vernieuwd en de hele maisonnette maakt een zeer goede indruk.

Je kunt lopend naar het winkelcentrum, de basisschool, de dierenweide, een speeltuintje en het buitengebied De Bronsbergen. Met de fiets zijn de prachtige binnenstad en het treinstation in korte tijd te bereiken. Langs de oever van de IJssel kun je fantastisch wandelen richting Stokebrand, gemaal Helbergen en de Vispoorthaven. Het centrum van Zutphen is op ca. 10 minuten fietsen evenals het station van Zutphen.

Indeling:
Volg de overdekte buitentrap naar de eerste verdieping, waar de voordeur van deze maisonnette is. Op de begane grond is een ruime (fietsen)berging en op de eerste verdieping, tegenover de voordeur, is een tweede berging.

Eerste verdieping:
De hal is een royale, lichte ruimte met de meterkast, garderobe en de trap naar de tweede verdieping. Op bijna de hele verdieping ligt laminaat en de trap is bekleed met donker tapijt.
Aan het einde van de hal loop je de woon-/eetkamer in, met grote ramen aan de oostkant en een handige bergkast onder de trap. De muren zijn gestuct en geschilderd in mooie, rustige kleuren. Een grote zithoek met hoekbank, een tv-meubel, boekenkasten en een grote eettafel kunnen hier prima staan.
Via het eetgedeelte loop je de keuken in, met een inbouwkast en een grijze wandopstelling. Het aanrechtblad en de achterwand zijn uitgevoerd in een mooie houtlook en de inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koel-/vriescombinatie en combimagnetron zijn ingebouwd.
Op deze verdieping zijn een ruime slaapkamer en de moderne badkamer. De slaapkamer, met hetzelfde kleurenpalet als de woonkamer, is ingericht als werkkamer en de stijlvolle badkamer is ingedeeld met een inloopdouche, toilet en een breed wastafelmeubel. Mooie elementen zijn de kranen, de spiegel met verlichting, de zwarte handdoekenradiator en de draingoot in de douche.

Tweede verdieping:
Volg de trap in de hal naar de tweede verdieping, waar twee ruime slaapkamers en het dakterras zijn. Beide slaapkamers zijn, net als het dakterras, te bereiken vanaf de overloop. Het schuine dak zorgt voor sfeer en door de grote ramen aan de oostkant valt veel licht naar binnen. Op de betonvloer ligt laminaat en in de schuinte van het dak, achter de schuifdeuren, is een ruime berging. Ook voor de wasmachine is er een plekje op deze verdieping.

Exterieur:
Vanaf de overloop is het dakterras van ca. 17.4 m² te bereiken. Op het beton liggen houten terrastegels en gedurende een groot deel van de dag kun je hier in de zon zitten.

Bijzonderheden:
– Dubbel glas in de woonkamer, enkel glas in de slaapkamers;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Intergas HRE 24/18, november 2011);
– De badkamer en keuken zijn in 2020 vernieuwd;
– Twee ruime slaapkamers;
– Sfeervolle woon-/eetkamer en een moderne, halfopen keuken;
– Groot dakterras met een uitstekende zonligging;
– VvE bijdrage € 148,- per maand;
– Energielabel E

  • 77 m2
  • 3

Kenmerken Emmerikseweg 431

Overdracht

Vraagprijs€ 235.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte77 m2
Inhoud254 m3

Bouw

SoortBovenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1972
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Emmerikseweg 431

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

47.340

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

48%

20% NL

28%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod