Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Lokhorst 14 2402 PN Alphen aan den Rijn

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 545.000,- k.k.

Keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met ruime garage, eigen oprit en zonnige tuin op het zuiden!

Deze fijne 2-onder-1 kapwoning is gelegen in de Horstenbuurt en van alle gemakken voorzien. Buiten de riante vierkante meters, de eigen garage en parkeergelegenheid op eigen terrein, staat de woning er zelf ook nog eens keurig bij. De badkamer en toiletruimte zijn in 2019 nog compleet gemoderniseerd en ook de keuken en slaapkamers zijn netjes afgewerkt. De tweede verdieping is daarbij voorzien van een fijne dakkapel!

De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met veel groen. De buurt beschikt over enkel 2-onder-1 kapwoningen en is autoluw. In de wijk zelf vindt u basisscholen, de kinderopvang, speeltuinen en winkelcentrum De Herenhof met een diversiteit aan winkels. Ook is Park Zegersloot met allerlei recreatiemogelijkheden op korte afstand te vinden. Zo kunt u hier heerlijk wandelen en fietsen, is er een gezellig recreatiestrandje met watersport en bevindt zich hier een kinderboerderij. Tot slot is de woning centraal gelegen. Via de uitvalswegen bent u snel in de grote steden van de Randstad.

Graag geven wij u, vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging, een idee van de indeling en afwerking:

Begane grond:
Via de keurige voortuin met parkeergelegenheid op eigen terrein komt u bij de entree van de woning. Vanaf de oprit is het daarbij mogelijk om via de garage met elektrische kanteldeur de auto in de garage te plaatsen.

Via de voordeur stapt u de ruime en tevens keurig betegelde hal binnen. Vanuit hier heeft u toegang tot de meterkast en vernieuwde toiletruimte (2019) met vrijhangend toilet. In de hal is voldoende ruimte voor een garderobe en er bevindt zich onder de trapopgang nog een praktische trapkast.

Door de glazen deur stapt u vervolgens het woongedeelte binnen. De gehele begane grond is afgewerkt met een lichte Italiaans marmeren tegelvoer en keurig afgewerkte wanden. Het zitgedeelte is aan de achterzijde gelegen en is heerlijk licht. In de hoek van het zitgedeelte bevindt zich een sfeervolle open haard en door de tuingerichte woonkamer kunt u gemakkelijk naar buiten stappen.

Het eetgedeelte ligt tussen de woonkamer en de keuken in. Het is een mooie overgang tussen de twee leefruimtes. De keuken is dan ook semi-open en opgesteld in een U-vormige opstelling. Omstreeks 2016 is de keuken door de huidige bewoners vernieuwd. De keuken beschikt over een fraai natuurstenen werkblad met spoelbak en zwarte fronten. In deze complete keuken bevindt zich verder de volgende inbouwapparatuur:
– 5-pits gaskookplaat,
– afzuigkap,
– oven,
– magnetron,
– vaatwasser en
– koel-/vriescombinatie.

De achtertuin
De achtertuin is echt een heerlijke rustige plek. Vanwege de ligging op het zuiden en de breedte van de tuin is er op elk moment van de dag wel zon in de tuin. De tuin heeft verschillende zitgedeeltes, zowel beschut als in de zon, en aan de achtergevel bevindt zich een elektrisch zonnescherm waarvan in 2022 het doek en de motor zijn vervangen. Vanuit de achtertuin kunt u daarbij ook de garage in lopen. Achter in de garage hebben de huidige bewoners nog een praktische hobbyruimte gecreëerd.

1e verdieping:
Via de trapopgang in de hal komt u boven op de ruime overloop. Hiervandaan heeft u toegang tot twee ruime slaapkamers en de badkamer.

Aan de achterzijde ligt de masterbedroom. Oorspronkelijk waren dit twee slaapkamers en indien gewenst is dit gemakkelijk weer terug te brengen. De huidige bewoners hebben ervoor gekozen om één riante slaapkamer te creëren. De slaapkamer is keurig afgewerkt met een nette laminaatvloer en recent geschilderde wanden.

Aan de voorzijde bevindt zich de tweede slaapkamer. Deze slaapkamer beschikt ook over een nette laminaatvloer en wanden en is voorzien van een groot dakraam.

Direct hiernaast ligt de moderne badkamer (2019). De badkamer is ruim van opzet en beschikt over een ruime inloopdouche, dubbele wastafel in meubel en vrijhangend toilet. De badkamer is keurig afgewerkt met grote grijze vloertegels en op de wand een combinatie van grijze en witte wandtegels.

2e verdieping:
Op de tweede verdieping komt u boven op de ruime overloop waarvandaan u aan de achterzijde een kleine kamer betreedt. Deze kleine kamer is ideaal als wasruimte, bergruimte of kantoor. In deze ruimte bevindt zich een dakraam en achter de knieschotten is veel bergruimte.

Aan de voorzijde is de technische ruimte gesitueerd. De technische ruimte is voorzien van de unit voor de heteluchtverwarmingssysteem en C.V.-ketel. De C.V.-ketel is in 2021 (Remeha) nog vervangen. Tevens vindt u hier ook de opstelplaats van de wasmachine.

Tot slot de ruime slaapkamer. Deze is over de gehele lengte van de woning en is keurig afgewerkt met een grijze laminaatvloer en nette wanden. Aan de achterzijde van deze slaapkamer bevindt zich de dakkapel en aan de voorzijde zit een dakraam. Hierdoor komt er mooi veel licht in deze ruimte naar binnen en in combinatie met de hoge nok van circa 3.75 meter hoog is dit een hele fijne slaapkamer. Achter de knieschotten is aan beide zijden van de woning veel bergruimte te vinden.

Tot slot de vliering. Het luik van de vliering is via de overloop te bereiken en geeft u toegang tot bergruimte boven de overloop.

Bijzonderheden:
– Fraaie tweekapper met garage en eigen oprit!
– Garage voorzien van elektrische roldeur
– Vernieuwde moderne badkamer en toiletruimte uit 2019
– Trappen recent gemoderniseerd
– De fijne tuin is gelegen op het zonnige zuiden
– Elektrisch zonnescherm geplaatst in 2022
– Woning beschikt over een heteluchtverwarmingssysteem in combinatie met een C.V.-ketel
– Volledig voorzien van dubbele beglazing
– Energielabel C

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mochten er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

  • 129 m2
  • 217 m2
  • 4

Kenmerken Lokhorst 14

Overdracht

Vraagprijs€ 545.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte217 m2
Woonoppervlakte129 m2
Inhoud500 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1985
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Lokhorst 14

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

108.915

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

29%

20% NL

34%

20% NL

37%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod