Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Dr. A. Schweitzerstraat 33 2461 AZ Ter Aar

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 419.000,- k.k.

Dr. Albert Schweitzerstraat 33 in Ter Aar

Keurig verzorgde en heerlijk ruime middenwoning met diepe achtertuin op het zuidoosten

• Diepe tuin van 12,5 bij 6 meter met stenen berging en achterom
• Lichte doorzonwoonkamer van 8 meter diep met openslaande deuren aan de tuinzijde
• L-vormige keuken uit 2017 voorzien van diverse inbouwapparatuur
• 4 grote slaapkamers
• Volledig voorzien van dubbel glas en CV ketel uit 2024
• Centraal in het Groene Hart; ca. 30-40 autominuten rijden van Schiphol, Amsterdam, Leiden, Utrecht, Rotterdam en Den Haag

Deze verzorgde eengezinswoning ligt in Ter Aar. Ter Aar is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop en is zeer centraal gelegen in de Randstad. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht met ca. 35 minuten te bereiken zijn. Ter Aar kenmerkt zich ook door haar ligging te midden van veel groen. Rondom Ter Aar vind je het voor Nederland zo karakteristieke polderlandschap en dichtbij zijn onder andere de Langeraarse- en de Nieuwkoopse Plassen gelegen.

Ter Aar zelf heeft diverse voorzieningen: zo bevindt zich op loopafstand een centrum met diverse winkels zoals supermarkten, maar er is ook een school, diverse sportverenigingen en openbaar vervoer. Indien je graag in een grotere plaats winkelt of wilt uitgaan, is Alphen aan den Rijn met 5 minuten te bereiken.

INDELING:

Begane grond:
Je komt binnen in de hal met meterkast (in 2017 vernieuwd) en toiletruimte.
De doorzonwoonkamer beschikt over een groot raam aan de straatzijde en openslaande deuren aan de tuinzijde. Deze deuren zijn zo gemaakt dat je de hele pui open kunt maken. Een brede doorgang met open kast ernaast vormt de overgang naar de keuken. De open keuken is in 2017 geplaatst in een L-vorm en uitgevoerd met diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en koel-/vriescombinatie. Vanuit de keuken is middels een loopdeur de achtertuin toegankelijk.
In een hoek van de woonkamer vind je de open trap naar de verdieping.

Tuin:
De voortuin is fraai aangelegd met verhoogde plantenbakken en bestrating.
De zuidoostelijk gelegen achtertuin heeft een diepte van maar liefst 12,5 meter en een breedte van circa 6 meter. De tuin is aangelegd met speels gelegde sierbestrating, een vijver en een houten schutting gecombineerd met een haag als erfafscheiding. Er staat een stenen berging linksachter in de tuin. Deze is voorzien van elektra en een deur naar de poort achterom.

1e verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken.
Er liggen twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan één met een vaste kastenwand.
De derde slaapkamer tref je aan de voorzijde van de woning. De badkamer is keurig betegeld en heeft een douchecabine met thermostaatkraan, een dubbele wastafel met meubel en spiegelkast en een vrij hangend closet. Een designradiator zorgt voor de verwarming en er is een raam voor het gewenste daglicht.

2e verdieping:
Middels een vaste trap kom je op deze verdieping. Hier is een voorzolder met opstelling van de Cv-ketel Intergas (2024), opstelling van de wasmachine en droger en bergruimte onder de knieschotten. De zolderkamer heeft een brede dakkapel aan de achterzijde, een wastafel met meubel en wederom veel bergruimte onder de knieschotten.

Op zoek naar een keurige ruime eengezinswoning met diepe tuin? Zoek niet verder en bel 0172-571522 of stuur een e-mail naar nieuwkoop@drieman.nl voor het maken van een afspraak.

Disclaimer: Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 118 m2
  • 162 m2
  • 4

Kenmerken Dr. A. Schweitzerstraat 33

Overdracht

Vraagprijs€ 419.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte162 m2
Woonoppervlakte118 m2
Inhoud375 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1970
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Dr. A. Schweitzerstraat 33

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

28%

20% NL

35%

20% NL

37%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod