Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Koningsbergen 2 1462 PE Middenbeemster

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 795.000,- k.k.

Koningsbergen 2 in Middenbeemster biedt een unieke mogelijkheid om te wonen in een historisch rijke omgeving. Deze vrijstaande woning, gesitueerd in de adembenemende Beemster polder, roept de grandeur op van de voormalige Pruisische stad Koningsbergen, tegenwoordig Kaliningrad. De Beemster polder, erkend als UNESCO-werelderfgoed, staat symbool voor Nederlands vakmanschap en historie, waarbij de structuur en inrichting van het landschap herinneringen oproepen aan de zorgvuldig geplande steden uit het oude Pruisen.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

Onze makelaar Maarten neemt u in de video mee op een virtuele tour en benadrukt dat hoewel makelaars dol zijn op cijfers, een huis uiteindelijk wordt gekocht op gevoel. Dit gevoel wordt ongetwijfeld versterkt door de kengetallen behorende bij deze woning. Met een royale woonoppervlakte van circa 163 vierkante meter en aanvullend 42 vierkante meter overige inpandige ruimte, biedt deze woning talloze mogelijkheden. De woning heeft een indrukwekkende inhoud van ruim 700 kubieke meter en staat op een perceel van bijna 500 vierkante meter eigen grond. De ruime, besloten tuin op het zuiden zorgt voor een privaat paradijs.

De royale woonkamer is een van de pronkstukken van deze woning; door de vrijstaande aard van het pand aan nagenoeg alle zijdes voorzien van grote ramen. Via de schuifpui heeft u toegang tot de prachtige tuin. Binnen valt direct de unieke De Boley haard op, een element dat niet alleen warmte biedt maar ook een stukje vakmanschap en design vertegenwoordigt. De Boley haarden staan bekend om hun ambachtelijke kwaliteit en elegante uitstraling, die perfect de tijdsgeest van de bouwperiode omarmen en tegelijkertijd een eigentijdse twist toevoegen.

Binnen in de woning vindt u een ruime opzet. De begane grond biedt, naast de sfeervolle woonkamer met leefkeuken, een praktische bijkeuken, een grote garage en een multifunctionele ruimte die kan dienen als kantoor of slaapkamer met daaraan vast een tweede badkamer. De ruime overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie royale slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer, die dankzij de dakkapel extra licht en ruimte biedt.

Middenbeemster zelf is een uitstekende woonlocatie. Centraal gelegen en goed bereikbaar, met diverse steden in de nabijheid, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Koningsbergen 2 biedt niet alleen ruimte en comfort, maar ook de mogelijkheid om deel uit te maken van een rijke historie en een prachtig landschap. Bovendien is de straat doodlopend, waardoor je werkelijk in alle rust woont.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied in Noord-Holland. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 163 m2
  • 469 m2
  • 4

Kenmerken Koningsbergen 2

Overdracht

Vraagprijs€ 795.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte469 m2
Woonoppervlakte163 m2
Inhoud727 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1989
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Koningsbergen 2

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

9.205

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

31%

20% NL

31%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod