Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Steenacker 8 6581 JN Malden

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 650.000,- k.k.

Prachtig gelegen ruime, sfeervolle en goed verzorgde uitgebouwde 2 onder 1 kap woning.

Deze bijzonder leuke gezinswoning is gelegen in een kindvriendelijke en rustige buurt op loopafstand van het centrum van Malden.

De woning heeft een uitgebouwde en lichte L-vormige woon/eetkamer met aan de achterzijde een riante luxe woonkeuken met kookeiland, diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast, vaatwasser, stoomoven, wijnkoelkast, koffie-machine en een grote schuifpui naar de tuin op het zuid-oosten. Aan de voorzijde vindt u de middels schuifdeuren af te sluiten woon/zitkamer. Aan de achterzijde heeft de woning een groot elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Vanuit de keuken is er een toegang tot de werkkamer en de bijkeuken.

Op de eerste verdieping zijn 3 goede slaapkamers gelegen van respectievelijk 16 m², 11 m² en 9 m² voorzien van parketvloer en laminaatvloer en een luxe badkamer met dubbele wastafel, douche en 2e toilet.

Met de vaste trap te bereiken open ruime 2e verdieping met dakraam en momenteel in gebruik als slaapkamer en bergruimte. Op deze verdieping hangt ook een aircounit welker ook de 1e verdieping kan koelen.

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuid-oosten en heeft een heerlijk groot terras, (kunstgras) gazon en een houten erfafscheiding met begroeiing.

De oprit naast de voortuin heeft parkeergelegenheid voor 2-3 auto’s op eigen terrein. Via een zij-ingang is de achtertuin te bereiken,

Malden is naast Heumen, Overasselt en Nederasselt een van de vier kerkdorpen van de gemeente Heumen. Met meer dan 12.000 inwoners is Malden het grootst van deze kerkdorpen en krijgt het een enigszins stedelijk karakter.

Prachtig gelegen tussen het Maas-Waalkanaal en de Maldense en Groesbeekse bossen is het hier prettig wonen.

Het gemeentehuis, zorgcentrum, politiebureau, cultureel centrum, bioscoop, zwembad, sportscholen en sportvelden, zweefvliegveld en niet te vergeten het winkelcentrum, Malden heeft het allemaal.

Veel mensen verhuizen graag van de stad Nijmegen naar Malden, men woont hier gemoedelijk en nagenoeg alle voorzieningen zijn aanwezig.

Malden biedt dus een zeer gewilde combinatie van wonen in een groene, rustige omgeving met de voorzieningen van een grote stad in de directe nabijheid. Denk hierbij aan de universiteiten, ziekenhuizen en het bedrijfsleven met de daarbij behorende werkgelegenheid.

Daarom is Malden …….”the place to be”.

  • 169 m2
  • 326 m2
  • 4

Kenmerken Steenacker 8

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte326 m2
Woonoppervlakte169 m2
Inhoud608 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1998
Dak typeSamengesteld dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Steenacker 8

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

16.475

Vergelijkbaar woningaanbod