Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Middelie 100 1472 GV Middelie

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 750.000,- k.k.

Ontdek de unieke charme van Middelie 100, een vrijstaande woning met adembenemend uitzicht over de uitgestrekte landerijen van de voormalige gemeente Zeevang. Deze parel, gelegen in het pittoreske dorp Middelie, biedt een idyllische oase van rust en ruimte. Wonen hier voelt als elke dag vakantie.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

Deze woning is recentelijk met zorg grotendeels gerenoveerd, waarbij vooral de parterre een moderne make-over heeft gekregen. Binnen word je verwelkomd door een ruime woonkamer die naadloos overgaat in een open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De schuifpui naar de tuin creëert een harmonieuze overgang tussen binnen en buiten, perfect voor zomerse avonden.

De woning is grotendeels voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen met isolerende beglazing, wat niet alleen bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat, maar ook aan energiebesparing. Aan de zijkant siert een charmante dakkapel met authentieke dakpannen de woning, waardoor er extra licht en ruimte op de bovenverdieping ontstaat.

Stap buiten en ontdek de prachtig aangelegde tuinen die de woning omringen. De vrijstaande garage biedt niet alleen plek voor je auto, maar ook voor extra opslag. De kers op de taart is de sfeervolle veranda aan de achterzijde, waar je beschut kunt genieten van het panoramische uitzicht over de landerijen. Hier kun je elk moment van de dag ontspannen en genieten alsof je op vakantie bent.

De recent gerenoveerde badkamer op de begane grond straalt luxe uit met marmerlook tegels. Op de bovenverdieping vind je vier slaapkamers, klaar om naar eigen smaak verder afgewerkt te worden. Deze kamers bieden volop ruimte en mogelijkheden om je eigen stempel te drukken op het interieur.

Middelie, een schilderachtig dorp in de voormalige gemeente Zeevang, ademt rust en historie. Het dorp biedt essentiële voorzieningen zoals een dorpshuis, basisschool en sportfaciliteiten. Voor de dagelijkse boodschappen en meer ben je snel in nabijgelegen steden zoals Purmerend en Edam.

De omgeving van de voormalige gemeente Zeevang staat bekend om zijn natuurschoon en agrarische charme. Fietsen, wandelen en het ontdekken van de lokale cultuur en geschiedenis maken deze plek tot een waar paradijs.

Kortom, Middelie 100 is de perfecte woning voor wie op zoek is naar comfort, ruimte en een adembenemende landelijke omgeving. Laat je betoveren door de rust en schoonheid van dit unieke stukje Nederland en ervaar het vakantiegevoel elke dag!

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied in Noord-Holland. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 126 m2
  • 540 m2
  • 4

Kenmerken Middelie 100

Overdracht

Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte540 m2
Woonoppervlakte126 m2
Inhoud461 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1964
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Middelie 100

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

35.800

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

27%

20% NL

35%

20% NL

38%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod