Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Het Veld 29 3829 GS Hooglanderveen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 450.000,- k.k.

Wil jij wonen in een prettige TUSSENWONING met vier slaapkamers en een heerlijke diepe tuin aan de rand van het dorp Hooglanderveen? Dan is dit jouw nieuwe [t]huis!

Welkom aan de het Veld 29!

Deze aantrekkelijke eengezinswoning heeft een diepe tuin op het noordwesten met houten berging, waarin je tot laat van de zon kunt genieten. Met een nette keuken, ruime woonkamer, twee slaapkamers op de eerste verdieping en op zolder twee slaapkamers betreft dit een heerlijk, comfortabel droom[t]huis.
We nemen je graag mee tijdens onze geschreven rondleiding;

WONEN & KOKEN
Via de voordeur komen we in de hal met trapopgang, meterkast, toiletruimte en toegang tot het woongedeelte. De lichte woonkamer is tuingericht en afgewerkt met grote tegels op de vloer. De nette keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en is voorzien van inbouwapparatuur. De onderhoudsarme tuin is door de openslaande deuren te bereiken, heel fijn om binnen en buiten met elkaar te verbinden! Het is een heerlijke tuin met voldoende ruimte voor een ruime eethoek en een loungeplek. De tuin is lekker zonnig, de gehele dag is er wel een plek in de tuin te vinden waar je van de zon kunt genieten. De stenen berging biedt voldoende ruimte voor fietsen, tuinstoelen en gereedschap.

SLAPEN & BADEN
Door via de trap naar boven. Via de overloop zijn de diverse vertrekken te bereiken. De slaapkamer aan de achterzijde is ruim bemeten en voorzien van een Velux dakraam. De tweede slaapkamer is gesitueerd aan de voorzijde van de woning over de volle breedte en heeft door de grote draai-/kiepramen veel lichtinval. De neutrale lichte badkamer is geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche, zwevend toilet en wastafel. De zolderverdieping is te bereiken door middel van een vaste trap. Deze verdieping bestaat uit twee extra slaapkamers, beide met een grote dakkapel, extra ruimte die je ideaal kan benutten! Daarnaast vind je hier een voorzolder met opstelplaats voor de wasmachine en de cv-opstelling.

STRAATBEELD & OMSTREKEN
Wonen aan het Veld betekent wonen op een heerlijke, rustige plek. De woning staat in een rustige straat waarin alleen bestemmingsverkeer rijdt. Het staat in een kindvriendelijke buurt met veel groen en speelvoorzieningen, waartoe ook het achterliggend gezamenlijk terrein gerekend kan worden.
De ligging van het woonhuis is gunstig ten opzichte van voorzieningen van zowel het dorp Hooglanderveen als het winkelcentrum in Vathorst. In de nabije omgeving zijn er verschillende (basis)scholen, buitenschoolse opvang en kinderdagverblijven aanwezig.
Via de rondweg ben je zo op de snelweg A1 in de richting van Apeldoorn en/of Amsterdam of de A28 richting Utrecht en/of Zwolle. De binnenstad van Amersfoort is zowel per fiets als de auto makkelijk te bereiken. Parkeerruimte is er in de directe omgeving ruim voldoende. Reis je met het openbaar vervoer? Vathorst heeft een eigen station en een regelmatige busverbinding.

ISOLEREN & ENERGIE BESPAREN
De woning is volledig geïsoleerd en geclassificeerd met een energielabel A.

HOOGTEPUNTEN & BIJZONDERHEDEN
^ Prettige tussenwoning op een rustige locatie;
^ Jonge woning en goed geïsoleerd;
* Energielabel A;
* In de koopovereenkomst zal worden opgenomen dat de verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond;
* Oplevering kan snel.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 108 m2
  • 766 m2
  • 4

Kenmerken Het Veld 29

Overdracht

Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte766 m2
Woonoppervlakte108 m2
Inhoud384 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar2010
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Het Veld 29

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

154.337

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

14%

20% NL

20%

20% NL

66%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod