Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Beethovenlaan 83 2421 TW Nieuwkoop

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 487.500,- k.k.

Royale drive-in hoekwoning met zonnige tuin op het zuiden en mogelijkheid tot kantoor- en praktijkruimte aan huis

– Mogelijkheid voor wonen en werken aan huis
– Optie om een woning voor meerdere generaties te creëren
– Rustige groene ligging aan een zonnig plantsoen
– Zonnige tuin op het zuiden met elektrische zonwering
– Parkeergelegenheid op eigen terrein voor 2 auto’s
– Gelegen in het Groene Hart op ca. 30-40 autominuten rijden van grote steden als Amsterdam, Leiden, Utrecht en Den Haag

Bent u op zoek naar een ruime woning die afwijkt van de standaard eengezinswoning? Deze drive-in woning biedt de perfecte oplossing. Dankzij het ontbreken van een schuin dak, heeft u toegang tot drie volwaardige woonlagen. Deze woning biedt ook ruimte voor een kantoor aan huis of een hobbyruimte.

Daarnaast is de woning ideaal als generatiewoning. Een generatiewoning biedt de perfecte balans tussen nabijheid en privacy voor meerdere generaties onder één dak. Geniet van kostenbesparing, flexibiliteit en de zekerheid van zorg en ondersteuning dichtbij.

Met een locatie op korte afstand van winkels, scholen, openbaar vervoer en sportvoorzieningen, biedt deze woning alle gemakken die een druk (gezins)leven vereist. Nieuwkoop is centraal gelegen in het Groene Hart van de Randstad, omringd door natuur- en polderlandschap, met de Nieuwkoopse Plassen als een opvallend kenmerk. Water, recreatie, groen, ruimte en rust typeren het woongebied van de gemeente Nieuwkoop.

Daarnaast biedt Nieuwkoop uitgebreide voorzieningen met diverse winkelmogelijkheden in het centrum en verschillende eetgelegenheden. Gelegen in het hart van de Randstad, zijn grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht gemakkelijk bereikbaar, slechts 25-35 minuten verwijderd.

Indeling van de woning:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, garderobe, gang met praktische trapkast en toegang tot de praktijkruimte aan de achterzijde en wachtruimte aan de voorzijde. De wachtruimte heeft ook nog een separate ingang vanaf de voorzijde. Aan de achterzijde bevindt zich een royale praktijkruimte met keuken, airconditioning en toegang tot de achtertuin.

Tuin:
De deels betegelde achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en beschikt over een elektrisch zonnescherm en een praktische houten bergkast. In de voortuin is er parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein.?

1e Verdieping:
Via de vaste trap komt u op de woonverdieping. In de hal boven aan de trap bevindt zich het toilet en de toegang tot de U-vormige woonkamer. De woonkamer is voorzien van een open haard en vintage keuken aan de voorzijde (originele, gewilde American Kitchen). Aan de achterzijde is er tevens de toegang tot het balkon, welke ook uitzicht biedt op de achtertuin.

2e Verdieping:
Vanuit de overloop, met vaste kast en cv-kast met HR ketel Remeha, heeft u toegang tot de 3 slaapkamers en de inpandige badkamer. De ouderslaapkamer, gelegen aan de achterzijde van de woning, heeft toegang tot het balkon op deze verdieping. De badkamer is voorzien van wastafel, toilet, douchecabine en de opstelplaats voor de wasmachine.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

  • 152 m2
  • 148 m2
  • 3

Kenmerken Beethovenlaan 83

Overdracht

Vraagprijs€ 487.500,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte148 m2
Woonoppervlakte152 m2
Inhoud475 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1971
Dak typePlat dak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas
EnergielabelD

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Beethovenlaan 83

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.914

Vergelijkbaar woningaanbod