Ga naar inhoud

Rijwoningen 17

2421 LA Nieuwkoop

Beschikbaar

€ 439.500,- Vrij op naam

KREKENLANDEN
Duurzaam wonen in een historische polder!

RIJWONINGEN – WOONEILAND VELD
Wooneiland Veld biedt een harmonieuze combinatie van duurzaamheid, comfort en ontspanning. Dit maakt het de ideale plek om u thuis te voelen en van het goede leven te genieten. Op dit mooie wooneiland worden 20 woningen gerealiseerd, waaronder 16 rijwoningen; 10 tussenwoningen en 6 hoekwoningen. De rijwoningen hebben een woonoppervlak van ca. 120 m² en een natuurlijke uitstraling met een leuke variatie aan karakteristieke details, zoals een sfeervolle pergola of doorgetrokken dakkapel aan de voor- of achterzijde.

De percelen van de woningen zijn ruim van opzet en bieden een heerlijk uitzicht op het omliggende groen en water. Elke rijwoning is energieneutraal (label A++++!) en onder andere uitgerust met een warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en -koeling, waardoor u hier iedere dag kunt genieten van duurzaam en comfortabel wonen. Ook aan parkeren is gedacht, dit is geclusterd in de verschillende parkeerkoffers op het eiland.

ENKELE VOORDELEN OP EEN RIJ:
– Fraaie eengezinswoning met ca. 120m² woonoppervlak;
– Natuurlijke architectuur met karakteristieke details;
– 3 slaapkamers met ruimte voor uitbreiding op de ruime zolder;
– Percelen met ruime tuinen;
– Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden;
– Volledig gasloos en energieneutraal wonen;
– Lage energielasten en hoogst haalbare energielabel A++++;
– Voorzien van een warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en -koeling;
– Voldoende (openbare) parkeergelegenheid;

ENERGIENEUTRAAL WONEN (A++++)
De rijwoningen in Krekenlanden zijn energieneutraal (ENG) en hebben hiermee het hoogste energielabel (A++++). De woningen zijn voorzien van duurzame en gasloze installaties en kunnen mede hierdoor volledig in hun eigen energiebehoefte voorzien. Een eigen warmtepomp i.c.m. vloerverwarming en -koeling voorziet de woningen het hele jaar van een behaaglijke temperatuur. En uiteraard zijn de woningen optimaal geïsoleerd, maar dan wel in combinatie met een ventilatiesysteem dat zorgt voor een gezond en comfortabel binnenklimaat.

NATUURRIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART
Wonen in Nieuwkoop betekent wonen in een groene en waterrijke omgeving, centraal in het Groene Hart met alle voorzieningen binnen handbereik. Nabij het plan is een lagere school en zijn er diverse sportverenigingen op een paar minuten fietsen of zelfs loopafstand. Ook komen er in de wijk verschillende speelmogelijkheden voor kinderen, welke in overleg met bewoners en de gemeente zullen worden ingericht.

Binnen enkele minuten bent u in het gezellige dorpscentrum van Nieuwkoop, ook het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen ligt om de hoek. Hier wandelt, fietst, of vaart u de mooiste routes en ontdekt u deze schitterende locatie in het Groene Hart. Daarnaast bent u binnen een half uur in Utrecht, Leiden of Amsterdam. Kortom, een unieke locatie met alle mogelijkheden die u maar wenst binnen handbereik!

MEER INFORMATIE?
Wilt u meer informatie of heeft u vragen over het project, de woningen of het verkoopproces? Bezoek dan de projectwebsite of neem telefonisch contact met ons op via 0172-460 808.

  • 120 m2
  • 3

Overdracht

StatusBeschikbaar
Prijs€ 439.500,- Vrij op naam

Oppervlaktes en inhoud

Gebruiksoppervlakte120 m2

Bouw

SoortEengezinswoning
Dak typeZadeldak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers6
Aantal slaapkamers3

Maandlasten

Ligging

Marktcijfers van Nieuwkoop

Gemiddelde verkoopprijs in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: € 318.796,-

Gemiddelde vraagprijs in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: € 336.310,-

Gemiddelde verkooptijd in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 22

Gemiddeld aangeboden in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 4081

Gemiddeld aantal verkocht in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 8726

Gemiddelde prijs/m2 in Nieuwkoop

Landelijk gemiddelde: 2.770