Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Gruunsel 12 5404 PT Uden

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 550.000,- k.k.

Op een mooie locatie gelegen ruime geschakelde bungalow met twee ruime slaapkamers, royale achtertuin mét achterom en inpandige garage met eigen oprit gelegen in rustige woonstraat op korte afstand van het centrum van Uden.

De woning is gebouwd in 1988, beschikt over een gebruiksoppervlakte wonen van 124 m², is 538 m³ groot en het geheel is gelegen op een perceel van 300 m². De woning is goed onderhouden en is voorzien van houten kozijnen (schilderwerk 2023) met dubbele beglazing en beschikt vanuit de bouwperiode over vloer-, gevel- en dakisolatie. Tevens liggen er op het dak 16 zonnepanelen en beschikt de woning over energielabel C.

Indeling
Via de oprit zijn de entree en de garage bereikbaar. De hal met tegelvloer is voorzien van de meterkast, garderobe, toiletruimte met wandcloset en fontein en geeft toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer met tegelvloer is onderverdeeld in een zitgedeelte met gashaard aan de voorzijde en een eetgedeelte en open keuken gelegen aan de achterzijde. De woonkamer geeft een ruimtelijk gevoel door de hoge plafonds en veel lichtinval door de grote raampartijen. De woonkamer heeft de beschikking over een airco en geeft middels een schuifpui toegang tot de tuin. De keuken in hoekopstelling beschikt over een inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron (2023), koelkast en vaatwasser en beschikt verder over voldoende bergmogelijkheden. Vanuit de keuken is er toegang tot de praktische bijkeuken met tegelvloer voorzien gootsteen, witgoedaansluitingen, opstelling cv-ketel en is er toegang tot de tuin. Aansluitend aan de bijkeuken komt u in de inpandige garage met tegelvloer en een elektrische deur welke toegang geeft tot de oprit aan de voorzijde van de woning.

Vanuit het eetgedeelte is er toegang tot een gang voorzien van lichtkoepels met toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De eerste ruime slaapkamer van circa 18 m² geeft direct toegang tot de badkamer en de tuin. De geheel betegelde badkamer is compleet ingericht met een douchecabine, inloopdouche, toilet en wastafel met wastafelmeubel. De tweede slaapkamer (voorheen twee slaapkamers) van circa 17 m² is eveneens zeer ruim en beschikt ook over een douche en wastafel en geeft eveneens toegang tot de tuin. Indien gewenst kan deze slaapkamer weer gesplitst worden.

De geheel omsloten achtertuin met veel privacy is gelegen op het zonnige zuidoosten. De tuin is grotendeels betegeld en beschikt aan huis over een zonnescherm. Midden in de tuin is een vijver gelegen en achter in de tuin bevindt zich nog een aangebouwde stenen berging met elektra voor het opbergen van onder andere tuingereedschap. Door de hoekligging beschikt deze woning over een achterom, dit is uniek omdat veel bungalows een geheel omsloten tuin hebben.

Deze bungalow is ruim en liicht, beschikt over zonnige tuin met veel privacy en is gelegen in een mooie en rustige woonstraat in de populaire wijk Zoggel op korte afstand van het centrum van Uden!

Vraagprijs: €550.000,= k.k.
Aanvaarding: in overleg

  • 124 m2
  • 300 m2
  • 2

Kenmerken Gruunsel 12

Overdracht

Vraagprijs€ 550.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte300 m2
Woonoppervlakte124 m2
Inhoud538 m3

Bouw

SoortBungalow
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1988
Dak typePlat dak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Gruunsel 12

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

34%

20% NL

34%

20% NL

32%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod