Ga naar inhoud

Te koop: appartement Pionier 10 5409 BE Odiliapeel

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 269.000,- k.k.

In hartje Odiliapeel op de begane grond gelegen 3-kamer appartement met groot terras, eigen berging, parkeerplaats en twee slaapkamers. Supermarkt, de bossen en overige dorpsvoorzieningen zijn allen op loopafstand gelegen.

Het appartement ligt in een kleinschalig complex en is gebouwd in 1998. De gebruiksoppervlakte wonen van het appartement is 66 m². De berging ligt aan het appartement en ook de parkeerplaats ligt aan de achterzijde direct bij de ingang van het appartement. Deze parkeerplaats behoort tot het gezamenlijke binnenterrein van de VVE. Vanuit de bouwperiode is het appartement volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing. Het appartement is netjes onderhouden. De servicekosten bedragen € 98,50 per maand, hierbij zijn inbegrepen de opstalverzekering van de woning en het buitenonderhoud aan het complex.

Indeling appartement:
Entree/hal met meterkast. Via de hal is toegang tot de woonkamer, slaapkamer, toilet, badkamer en cv.-ruimte. De woonkamer is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Er is voldoende ruimte voor een eettafel met stoelen en een ruime zithoek. Bij de woonkamer is toegang tot ruim terras aan de voorzijde van de woning met uitzicht over de Beukenlaan. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. Hier is een nette inrichting geplaatst met gaskookplaat en koelkast met vriesvak. Bij de keuken is een praktische en ruime provisiekast aanwezig.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. Direct bij de woonkamer is de kleinste slaapkamer die ook prima dienst kan doen als werkkamer. Ideaal om eventueel als verlengstuk van de woonkamer te gebruiken, dan wel om deze ruimte erbij te betrekken. De grootste slaapkamer is aan de hal gelegen. Dit is een mooie ruime slaapkamer met tegenover direct de badkamer voorzien van ligbad, wastafel en douche. Op de badkamer zijn ook aansluitingen voor het witgoed. In de hal is tot slot een separate toiletruimte. In de cv.-kast hangt de Awb HR combiketel.

Bij de voordeur van het appartement is ook een overdekte plaats waar ook een mogelijkheid is om te gaan zitten. Hier is ook gelijk de berging gelegen, gemakkelijk dicht bij het appartement. In de berging hangen de nodige legplanken en er is ruimte voor stalling van fietsen.

KORTOM EEN APPARTEMENT MET LEUKE LIGGING, IDEAAL VOOR SENIOREN, STARTERS OF ALLEENSTAANDEN.

  • 66 m2
  • 2

Kenmerken Pionier 10

Overdracht

Vraagprijs€ 269.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte66 m2
Inhoud233 m3

Bouw

SoortBenedenwoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1998
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
EnergielabelA

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Pionier 10

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

41.384

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

25%

20% NL

34%

20% NL

41%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod