Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Oosteinde 6 1474 MB Oosthuizen

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 550.000,- k.k.

Met gepaste trots en enthousiasme biedt Tromp Garantiemakelaars deze charmante vrijstaande woning aan het Oosteinde in Oosthuizen aan. Oosthuizen, onderdeel van de voormalige gemeente Zeevang, staat bekend om zijn pittoreske charme en rijke historie, met een sterke band met het omringende polderlandschap en het IJsselmeer.

Deze woning is een waar sieraad in de buurt, met een prachtig vormgegeven gevel waarin sierlijke rollagen boven de kozijnen en een topgevel met een spitse makelaar de aandacht trekken. De beeldschone symmetrie van het huis zorgt voor een aantrekkelijke tweedelige indeling. Aan de ene zijde bevindt zich een fijne zit/woonkamer, perfect voor ontspanning en familieavonden. Aan de andere zijde ligt de gezellige eetkamer, waar je, zoals je op de foto’s kunt zien, een uiterst behoorlijke eettafel kwijt kunt. Deze ruimte heeft openslaande deuren naar de heerlijke, goed onderhouden achtertuin waar groen de boventoon voert en de zon goed schijnt.

Alle informatie over deze woning in één handig overzicht? Download direct onze brochure voor de volledige omschrijving en overige informatie! Bekijk daarnaast ook de gepresenteerde woningvideo voor een goede indruk van de woning!

De centraal gelegen keuken vormt het hart van het huis en biedt een ideale verbinding tussen de woonkamer en het ruime kantoor, dat zich in een aanbouw aan de achterzijde bevindt. Dit kantoor is een perfecte plek voor thuiswerken en heeft ook een doorgang naar de tuin, wat zorgt voor een aangename werkomgeving met veel natuurlijk licht. Nabij de zitkamer bevindt zich een sierlijke wenteltrap die naar de eerste etage leidt.

Op deze etage treft men drie royale slaapkamers, met de masterbedroom aan de voorzijde. Deze is ruim en voorzien van een forse ruimte voor kasten. De moderne badkamer, eveneens op deze etage, is onder andere voorzien van een inloopdouche en biedt alle comfort die men zich kan wensen. De achterzijde van de woning is uitgerust met een dakkapel, wat extra ruimte en licht biedt in de slaapkamers. Daarnaast is de uitbouw voorzien van zonnepanelen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de woning.

Wij nodigen u van harte uit om de woningvideo te bekijken, waarin de unieke charme en indeling van deze prachtige woning nog beter tot hun recht komen.

De woning ligt in het sfeervolle Oosthuizen, een dorp met een rijke geschiedenis en een levendige gemeenschap. De voormalige gemeente Zeevang, waar Oosthuizen deel van uitmaakt, staat bekend om zijn rustige en landelijke karakter, terwijl het toch alle voorzieningen biedt die men nodig heeft. Nabij Oosthuizen vindt men ook het pittoreske Warder, een klein dorpje aan het IJsselmeer, dat bekendstaat om zijn natuurschoon en rust. Op warme zomerdagen is het natuurzwembad bij het IJsselmeer een geliefde plek voor zowel inwoners als bezoekers, waar men heerlijk kan zwemmen en genieten van de prachtige omgeving.

Als leuke anekdote over het Oosteinde willen wij u nog meegeven dat de straat ooit de hoofdroute was voor schapenhouders die hun kuddes naar de markt in Purmerend brachten. Vandaag de dag herinneren de groene weides en de rustieke omgeving ons nog steeds aan deze rijke, agrarische geschiedenis.

Onze makelaars staan graag paraat om je rond te leiden in deze fraaie woning! Voor meer informatie en een goede indruk van de woning en de omgeving kijk je onze bezichtigingsvideo. Voor alle ins&outs kun je de brochure downloaden, hier tref je ook de lijst van roerende zaken en de vragenlijst van de woning. Tot snel!

PS. Ons nieuwe aanbod als eerste zien? Volg ons dan op social media, dan zit je pas eersterangs in de markt! Ons werkgebied beslaat een groot gebied in Noord-Holland. Benieuwd wat jouw huidige woning waard is? Onze makelaars komen graag bij je langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek met gratis waardebepaling!

  • 168 m2
  • 226 m2
  • 3

Kenmerken Oosteinde 6

Overdracht

Vraagprijs€ 550.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte226 m2
Woonoppervlakte168 m2
Inhoud636 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1935
Dak typeTentdak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Oosteinde 6

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

35.800

Vergelijkbaar woningaanbod