Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Blok 15 1561 TA Krommenie

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 400.000,- k.k.

Vrijstaand wonen aan de rand van het Agathepark en aan doorgaand vaarwater! Waar? In de charmante en kindvriendelijke Noorderhoofdbuurt! De kenner van Krommenie weet waar we precies zijn; in de straat met de mooie naam Blok. In 1850 is op nummer 15 een vrijstaand huis gebouwd en nu, na 174 jaar, krijg jij de kans om op deze fantastische plek te gaan wonen. Wat biedt deze woning? Een ruime woonkamer met balkenplafond, een lichte keuken, handige bijkeuken, een badkamer (beneden) en drie prima slaapkamers boven. De diepe tuin is een oase van groen en aan het einde, achter de grote berging, is de aanlegsteiger aan het doorgaand vaarwater.
We noemen nog een paar pluspunten: Het gezellige centrum is op loopafstand en na ongeveer 5 minuten fietsen sta je bij het treinstation. Om de hoek is een superleuke, omheinde speeltuin met grote bomen die op een warme dag voor verkoeling zorgen en de basisschool is op loopafstand, net als het Agathepark en het Rosariumpark.

Indeling:
Begane grond:
De houten voordeur heeft een prachtige vormgeving, een klassieke brievenbus en een glas in loodraam.
In de bijna 10 meter lange woonkamer zijn de Bruynzeel parketvloer, houten wand en het witte balkenplafond de sfeermakers. Aan de voorzijde kijk je naar de rustige straat en aan de achterzijde naar het vele groen in de tuin. Hoe ga je de woonkamer indelen? De zithoek aan de voorzijde en de eettafel aan de achterzijde? Of toch andersom?
Een deur met groot glas in loodraam geeft toegang tot een gang met de trapopgang, een bergkast en de badkamer. De badkamer is ingedeeld met een toilet, wastafel en een kwartronde douche.
In de circa 5.50 meter lange aanbouw zijn de keuken en bijkeuken gesitueerd. De keuken heeft grote ramen aan de tuinzijde en vanuit de bijkeuken is de tuin te bereiken. In de bijkeuken hangt de HR-ketel en hier is de opstelling van de wasmachine.

Eerste verdieping:
Twee grote dakkapellen, waarvan een met grote ramen, zorgen voor veel extra ruimte en lichtinval op de eerste verdieping. Als eerste sta je op de overloop, met twee handige inbouwkasten.
Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer met drie inbouwkasten en mooi uitzicht naar de tuin. De tweede slaapkamer, geschikt als werkkamer of kinderkamer, is aan de linkerzijde en in de derde slaapkamer zie je handige bergkasten in de schuinten van het dak.

Berging:
Op een verscholen plek in de tuin staat een ruime berging/hobbyruimte van ca. 30m2. Kunstenaars, thuiswerkers en hobbyisten zien in deze ruimte veel potentie.

Tuin:
Aan de linkerzijde van de woning is een breed pad naar een poort, die toegang geeft tot de diepe achtertuin. Bij de woonkamer en keuken is een groot, rond terras gemaakt met mooi uitzicht naar het vele groen in de tuin. Je ziet bomen, struiken, planten, een vijver en sierbestrating en er is opvallend veel privacy.
En misschien wel het allermooiste… Achter de berging is een brede steiger aan het vaarwater! Haal je sup of kano maar uit de schuur of leg een bootje aan, want deze omgeving is het mooist vanaf het water …

Bijzonderheden:
– Prachtige ligging aan vaarwater;
– bouwjaar 1850, voor het laatst gerenoveerd in 1993;
– kluswoning;
– woonoppervlakte 105 m2:
– perceeloppervlakte 262 m2;
– meetrapport fundering is aanwezig;
– energielabel E.

  • 105 m2
  • 262 m2
  • 3

Kenmerken Blok 15

Overdracht

Vraagprijs€ 400.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte262 m2
Woonoppervlakte105 m2
Inhoud372 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Dak typeZadeldak
IsolatievormenGrotendeels dubbelglas
EnergielabelE

Indeling

Aantal verdiepingen2
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers3
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Blok 15

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

153.679

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

53%

20% NL

25%

20% NL

23%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod