Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Koperslagerlaan 17 3401 GM IJsselstein

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 425.000,- k.k.

Ben jij op zoek naar TUSSENwoning met een stenen berging op een leuke locatie, gelegen in een kindvriendelijk buurt? Dan is dit jouw nieuwe [t]huis!

Welkom bij jouw nieuwe [t]huis aan de Koperslagerlaan 17!

De woning is aan een woonhofje gelegen en ideaal gesitueerd ten opzichte van winkels, scholen, kinderdagverblijven en speel/groenvoorzieningen.
Wij zijn erg enthousiast en nemen je graag mee door dit [t]huis!

WONEN & KOKEN
Entree, hal, toilet en trapopgang naar de eerste verdieping en door de deur naar de woonkamer. De woonkamer heeft een gezellig zit waarmee je uitkijkt op de straatkant van de woning. Vanuit de woonkamer loop je naar de open keuken.
Deze heeft een losse vaatwasser, grote koelkast met vriesgedeelte, 4 pits gasfornuis.

SLAPEN & BADEN
De woning is voorzien van DRIE slaapkamers op de eerste verdieping. Door het plaatsen van een dakkapel kan er een VIERDE en VIJFDE slaapkamer gerealiseerd worden.
De badkamer heeft een toilet, wastafel en douche.

BUITENLEVEN & OPBERGEN
Genoeg plek om je spullen op te bergen! Er zijn twee bergingen buiten. Een stenen berging, maar ook een houten berging voor al je tuinspullen. Aan de straatkant van het huis is een zonnescherm.
De tuin is ook door middel van een achterom bereikbaar.

STRAATBEELD & OMSTREKEN
In de nabije omgeving zijn diverse speelweides, het ‘park’ met de kinderboerderij. Daarnaast alle benodigde voorzieningen zoals basisscholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en het gelijknamige winkelcentrum Achterveld. Aan de rand van IJsselstein kan je via diverse wandel -en fietspaden naar bijvoorbeeld jachthaven Marnemoende, of richting Montfoort naar de pannenkoekenboerderij en zo zijn er nog veel meer vrijetijdsbestedingen op korte afstand. Daarnaast is er met de sneltram een goede verbinding met Nieuwegein en Utrecht Centraal. Uitvalswegen A12 en A2 zijn makkelijk te bereiken. Op enkele minuten fietsafstand ligt het historische stadscentrum van IJsselstein. In het centrum vind je een gevarieerd aanbod van winkels, restaurants, koffie- en wijnbars, theater en bioscoop. En ook de cultuur en uitgaansgelegenheden zijn in ruime mate vertegenwoordigd. Ook biedt de stad veel sport- en recreatiemogelijkheden. Zo bevinden zich de voetbalvelden en tennisbaan op steenworp afstand. Voor wie zijn horizon wil verbreden, ligt het gezellige en bruisende Utrecht letterlijk om de hoek. En dat is nu precies de kracht van IJsselstein: je woont hier rustig – met een dorps karakter – en daarbij profiteer je dagelijks van alles wat wonen in het hart van Nederland te bieden heeft.

HOOGTEPUNTEN
-Ideale lokatie voor kinderen
-Aan de achterzijde/tuinzijde hebben alle ramen rolluiken
-Fijne tuin met nog een extra houten berging

BIJZONDERHEDEN
*Rolluiken gehele achterzijde van het huis.
*Mogelijkheden om een dakkapel te plaatsen en zo meer slaapkamers te realiseren.
*Energielabel C.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht naar jouw nieuwe [t]huis? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 90 m2
  • 120 m2
  • 4

Kenmerken Koperslagerlaan 17

Overdracht

Vraagprijs€ 425.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte120 m2
Woonoppervlakte90 m2
Inhoud410 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1988
Dak typeZadeldak
EnergielabelC

Indeling

Aantal verdiepingen3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers4
Aantal badkamers1

Maandlasten

Ligging Koperslagerlaan 17

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

34.208

Leeftijd

in percentages van totaal

Huishoudsamenstelling

in percentages van totaal

19%

20% NL

32%

20% NL

49%

20% NL

Vergelijkbaar woningaanbod