Ga naar inhoud

Te koop: appartement GOLDCITY - Signature 1+1 ong Kargicak, Alanya

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 130.000,- k.k.

GOLDCITY is een perfecte plek om vakantie te vieren of om te investeren in uw eigen vakantiehuis. En nu biedt GOLDCITY u een uniek uitzicht en een modern ontworpen appartement, een nieuw project bestaande uit 3 blokken en 51 appartementen.

WELKOM IN DE GOLDCITY

Dit appartement is voorzien van 1 slaapkamer en 1 badkamer

Kom en ontdek deze oase van luxe en ontspanning, waar elk detail zorgvuldig is ontworpen om aan al uw wensen te voldoen. Gelegen op slechts 30 km van de luchthaven en met gemakkelijke toegang tot de hoofdstad Alanya en nabijgelegen voorzieningen, is dit de ideale locatie voor een onvergetelijk verblijf. Met het prachtige uitzicht op zee en het kasteel van Alanya.

DIENSTEN EN FACILITEITEN:

RESTAURANTS & BARS
Geniet van diverse eetgelegenheden, waaronder een hoofdrestaurant met open buffet en lunch, themarestaurants met wereldkeukens, een gezellig lounge-restaurant, een authentiek Alaturca-restaurant, een verfijnd Sakura Sushi-restaurant en nog veel meer.

SPORT COMPLEX
Voor de sportliefhebbers bieden wij 2 voetbalvelden volgens FIFA-normen, 6 tennisbanen, een volleybal- en basketbalveld, een fitness- en aerobicscentrum, en zelfs een renbaan.

SPA & WELLNES
Laat al uw zorgen achter in onze uitgebreide SPA & Wellness-faciliteiten met onder andere een Turks bad, jacuzzi, sauna, massageruimte, en nog veel meer. Verwen uzelf met VIP-diensten en geniet van ultieme ontspanning.

BUITEN- EN BINNENZWEMBADEN
Neem een verfrissende duik in onze diverse zwembaden, waaronder het hoofdzwembad, een Olympisch zwembad, een panoramisch verwarmd binnenzwembad en een aquapark met spectaculaire glijbanen. Voor de kleintjes is er een apart kinderbadje.

PRIVÉSTRAND & WATERSPORTEN
Ontspan op ons privéstrand en geniet van watersporten zoals beachvolleybal, jetskiën en nog veel meer. Terwijl uw kinderen spelen in de speeltuin, kunt u genieten van de Beach Bar en de strandfeesten met animatie.

VOORZIENINGEN
Profiteer van 24/7 beveiliging, adembenemend zeezicht, Amerikaanse keukens in sommige restaurants, satelliet-tv en internet, laminaat- en keramische vloeren en nog veel meer.

Overtuig jezelf van dit aantrekkelijke aanbod en maak vandaag nog een afspraak!

Is deze suite niet wat je zoekt? Vraag ons naar de mogelijkheden, er zijn meerdere type appartementen te koop!

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn om bijvoorbeeld je overwaarde uit Nederland in een vakantiewoning te investeren? Of wil je graag hulp in de zoektocht naar een tweede [t]huis in Oostenrijk? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

  • 38 m2
  • 1

Kenmerken GOLDCITY - Signature 1+1 ong

Overdracht

Vraagprijs€ 130.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte38 m2
Inhoud125 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormNieuwbouw
Bouwjaar2024
IsolatievormenVolledig geïsoleerd

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers2
Aantal slaapkamers1

Maandlasten

Ligging GOLDCITY - Signature 1+1 ong

Voorzieningen

Vergelijkbaar woningaanbod