Ga naar inhoud

Te koop: woonhuis Bovenheigraaf 114 8095 PE 't Loo Oldebroek

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 650.000,- k.k.

In het buitengebied tussen Wezep en ‘t Loo staat deze VRIJSTAANDE WONING met mogelijkheid voor “inwoning”, royale geïsoleerde schuur/ loods van ruim 200 m2 en vrijstaande stenen schuur. Zoekt u ruimte om het huis en een landelijke woonomgeving? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Deze woning is verbouwd/ uitgebouwd/ uitgebreid rond 1990 met een inwoningsgedeelte. Dit inwoningsgedeelte kan niet afzonderlijk verkocht en overgedragen worden. Het bestemmingsplan wijst voor deze locatie één hoofdwoning aan. Het inwoningsgedeelte behoort bij de hoofdwoning te blijven.
Door de indeling van de woning met twee woongedeeltes is deze woning uitermate geschikt wanneer u een mooie plek zoekt om samen met bijvoorbeeld ouders deze woning te betrekken. Voor de ZZP-er of wanneer er een hobby is waarvoor de nodige ruimte aanwezig moet zijn, is de schuur/ loods (met krachtstroom, water en verwarming) een uitkomst! Ook kan het inwoningsgedeelte worden gebruikt om de hoofdwoning te verbouwen tot een grotere woning, een andere indeling met een slaap- en badkamer op de begane grond of voor een beroep of bedrijf aan huis waarbij een kantoorruimte of behandelruimte zeer welkom is. Kortom: dit is een object met veel kansen en mogelijkheden!

Het totale perceel is 1.765 m2 groot en de tuin is rondom de woning gelegen. Het terrein achter de woning is omheind met hekwerk en afsluitbaar. Op het perceel bevindt zich een vrijstaande stenen schuur, opgedeeld in drie gedeeltes, waaronder ook een geïsoleerd gedeelte met wasmachine aansluiting.
De vrijstaande schuur/loods met verdieping (deels) heeft een afmeting van ca. 28 m x 7.6 m en is voorzien van diverse krachtstroom aansluitingen, water, eigen CV-combiketel (Atag) en heater en 54 zonnepanelen. Er is wandisolatie en gedeeltelijk dakisolatie. Achter de loods ligt nog een terrein van ca. 11 bij 27 meter wat is omheind met een hekwerk.

Het centrum van Wezep en Oldebroek liggen op 10 minuten met de auto. Hier zijn alle voorzieningen aanwezig die u nodig heeft, denk aan diverse supermarkten, winkels en scholen. Ook is het bos op fiets-/loopafstand, waardoor rust, ruimte en natuur wordt geboden. Verder ligt de woning centraal voor de snelwegen A28 en A50 en is het ca. 15 minuten rijden naar Zwolle.

Indeling:
Woongedeelte I:
Begane grond:
Entree/ hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping, toegang via binnendeur tot woongedeelte II, provisiekelder, half open keuken met nette keukenopstelling in hoek met diverse inbouwapparatuur, gezellige living met haard/houtkachel, ruime bijkeuken/achteringang met opstelplaats van de wasapparatuur, toiletruimte v.v. closet en urinoir.

Verdieping:
Overloop met bergruimte, totaal vier mooie slaapvertrekken, ruime badkamer v.v. ligbad, toilet, wastafel en douche, Berging gesitueerd achter de badkamer, opstelplaats HR CV-combiketel Intergas combi 2017.

Zolder/vliering:
Vlizotrap vanaf de overloop naar de bevloerde bergzolder.

Schuur/buitenberging:
Dit woongedeelte beschikt over een ruime geschakelde stenen schuur/buitenberging die is voorzien van een zolder.

Woongedeelte II:
Eigen entree aan de achterzijde, hal / portaal, ruime badkamer met toilet, douche en wastafelcombinatie, slaapkamer, living met een zitgedeelte en een open keuken v.v. een eenvoudige inbouwkeuken, binnendeur naar woongedeelte I. Bij dit woongedeelte is er geen boven. De verdieping boven dit woongedeelte behoort bij de hoofdwoning.

Wetenswaardigheden:
Het object heeft een dubbele adressering: Bovenheigraaf 114 en 114A te Oldebroek en heeft een enkele woonbestemming (wordt gezien als 1 -hoofd-woning met een inwoningsgedeelte);
Bouwjaar: oorspronkelijk 1948, verbouwd/ aanbouw 1990;
Perceeloppervlakte: totaal 1.765 m2;
Isolatie: dak-, muur-, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas;
Energielabel: B (hoofdwoning) en C (inwoningsgedeelte);
Meterkast: Er is één meterkast in de woning en er is een tussenmeter (gas) tussen woongedeelte I en II. Elektra is één meter;
Meterkast bijgebouw: De loods heeft een eigen groepenkast verbonden aan de hoofdmeterkast in de woning;
Verwarming en warm water woongedeelte I: CV-combiketel Intergas (2017) en houtkachel in woongedeelte I;
Verwarming en warm water woongedeelte II: CV-combiketel Intergas (2017) en rookkanaal voor gashaard;
Inwoning mogelijk en/of mogelijkheden voor een bedrijf aan huis. Het pand heeft een woonbestemming, geen bedrijfsbestemming;
Royale schuur/ loods (ca. 28 m x 7.6 m);
Maar liefst 54 zonnepanelen!

Deze woning wordt in collegiale verkoop te koop aangeboden via Keizer Garantiemakelaars te Wezep en Van Der Linde Makelaardij te Elburg. Geïnteresseerd geraakt in dit object? Maak dan gerust een afspraak voor het inplannen van een vrijblijvende bezichtiging.

Kijkdagen:
Er zijn in onderling overleg met de verkoopopdrachtgevers twee kijkdagen ingepland waarop (vooralsnog) bezichtigingen kunnen worden ingepland.
Om op maandag 8 juli 2024 een bezichtiging in te plannen kunt u contact opnemen met Keizer Garantiemakelaars: 038-3761782.
Om op dinsdag 9 juli 2024 een bezichtiging in te plannen kunt u contact opnemen met Van Der Linde Makelaardij: 0525-686063.

Lukt het niet om op één van deze dagen een bezichtiging in te plannen? Bel dan één van beide makelaars om te overleggen of een andere afspraak gemaakt kan worden.

  • 164 m2
  • 1.765 m2
  • 5

Kenmerken Bovenheigraaf 114

Overdracht

Vraagprijs€ 650.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Perceel oppervlakte1.765 m2
Woonoppervlakte164 m2
Inhoud547 m3

Bouw

SoortEengezinswoning
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1948
Dak typeZadeldak
IsolatievormenDakisolatie, Muurisolatie, Gedeeltelijk dubbelglas
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen4
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Aantal badkamers2

Maandlasten

Ligging Bovenheigraaf 114

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

23.256

Vergelijkbaar woningaanbod