Ga naar inhoud

Te koop: appartement Koeweide 22 7121 EJ Aalten

Beschikbaar

Bezichtiging plannen

€ 349.000,- k.k.

Wat een fijne plek om te wonen! Op 250 meter van het treinstation en maar 700 meter van de Markt staat een mooi, gewild appartementengebouw. Op de begane grond zijn een huisartsenpraktijk en een apotheek gevestigd. Dit ruime, lichte appartement met balkon en twee ruime slaapkamers is gesitueerd op de eerste verdieping, met grote ramen aan de zuidkant. Bij het appartement horen een (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.
 
Reis je regelmatig met de trein, dan is de ligging op een paar minuten lopen van het treinstation een groot voordeel. Voor de boodschappen, een lekkere lunch, een etentje of om te gaan winkelen volg je de Dijkstraat naar het gezellige centrum. Zo kan de auto vaak in de parkeergarage blijven staan!
 
Indeling
Appartementengebouw:
Aan de kant van de rotonde is de centrale entree van het appartementengebouw. Aan de buitenzijde zijn de brievenbussen en het bellentableau met intercom. Via de trap en lift zijn het souterrain en het appartement te bereiken.
 
Appartement:
De hal van het appartement biedt genoeg ruimte aan een garderobe en je favoriete schilderijen. De pvc-vloer ligt in bijna het hele appartement en het geheel maakt een verzorgde indruk.
Aan het einde van de hal loop je de woonkamer in, met de halfopen keuken aan de linkerzijde. Door de grote ramen aan de zuidkant valt veel licht naar binnen en vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Mooie elementen zijn het plafond met sierlijsten en de moderne, elektrische haard met op maat gemaakt tv-meubel.
In de keuken staan een moderne wandopstelling en een hoge kastenwand, die in 2022 zijn geplaatst. Deze keuken heeft een mooie, matte kleur en biedt meer dan genoeg bergruimte. Zowel het aanrechtblad als de achterwand zijn uitgevoerd in betonlook en de inductie kookplaat, afzuigkap, kokend water kraan, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en koffiemachine zijn ingebouwd.
Vanuit de hal zijn ook de twee ruime slaapkamers te bereiken. In een van de slaapkamer staat een grote kastenwand met schuifdeuren, waarvan een als spiegeldeur is uitgevoerd. De badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, groot wastafelmeubel en de opstelling van de wasapparatuur. Aan de overzijde van de hal is de separate toiletruimte met een wandcloset en een fonteintje.
 
Exterieur:
Vanuit de woonkamer is het gezellige balkon met tegelvloer te bereiken. Het uitzicht is fraai, met groen en het passerende verkeer waardoor er altijd wat te zien is.
 
Bijzonderheden:
– Houten kozijnen, voorzien van HR-glas;
– Het buitenschilderwerk is in 2024 uitgevoerd;
– Verwarming en warm water via een HR-ketel (Atag, 2022);
– Vaste parkeerplek in de parkeergarage;
– Twee ruime slaapkamers;
– Moderne, luxe keuken met inbouwapparatuur (2022);
– VvE bijdrage € 219,- per maand;
– Energielabel B
 

  • 105 m2
  • 2

Kenmerken Koeweide 22

Overdracht

Vraagprijs€ 349.000,- k.k.
AanvaardingIn overleg

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte105 m2
Inhoud345 m3

Bouw

SoortPortiekflat
BouwvormBestaande bouw
Bouwjaar1999
Dak typePlat dak
IsolatievormenVolledig geïsoleerd
EnergielabelB

Indeling

Aantal verdiepingen1
Aantal kamers3
Aantal slaapkamers2

Maandlasten

Ligging Koeweide 22

Voorzieningen

Centraal gelegen informatie over de buurt

Aantal inwoners

In de gemeente

27.047

Vergelijkbaar woningaanbod